6 Ağustos 2014 Çarşamba

Zehir tacirlerine nefes aldırmayacağız


Kocaeli Valisi Ercan Topaca uyuşturucu bilgilendirme toplantısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Vali Topacaya Vali Yardımcısı Mustafa Guni, Şehir Güvenlik amiri Levent Yarımel, Şehir Jandarma Komutanı kocaeli haberleri Albay Mehmet Karadeniz katıldı. 





SADECE CEZALANDIRMA YETMEZ

Vali Ercan Topaca uyuşturucu konusunda basın mensuplarıyla Valilik 100. Sene Toplantı kocaeli haberleri Salonunda bir araya geldi. Uyuşturucuda cezaların arttırılacağını söyleyen Vali Topaca, “Uyuşturucuda Son değişiklikle bir yeni Norm Henüz getirildi. Yeni getirilen değişiklikle artık kullanıcılarda Benzer Biçimde cezalandırılacak. Onlar da kocaeli haberleri artık bundan sonra bunu bilinçli bir Biçimde alışkanlık haline getirdikleri tespit edilirse cezaya maruz kalacaklar dedi. Uyuşturucuyla Yanlızca cezalandırma Metoduyla başarıyla ulaşılamayacağını da sözlerine ekleyen Topaca, “Bu hastalıkla Yanlızca cezalandırarak Mutlak bir neticenin alınamayacağını biliyoruz. Onun için de devlet olarak millet olarak bu konuda topyekün bir maç yapmamız gerektiğini düşünüyoruz. Uyuşturucuyu üreten, satan, pazarlayan ve kullanan kim varsa Mutlak kararı verdik ve mücadeleye devam edeceğiz dedi. 





AİLELERİ VE ÖĞRETMENLERİ UYARDI

Uyuşturucu konusunda Mektep idarecileri ve aileleri de uyaran Vali Ercan Topaca, “Devletin kararlığını herkes biliyor, Fakat bunun yeterli olmadığını düşünüyoruz. Toplum olarak herkes üzerine düşeni yapması gerekiyor. Ana ve babalar, çocuklarınızı lütfen iyi takip edin. Onların psikolojini ve sokakta kimlerle ilişki içinde olduğunu iyi takip edin. negatif bir durum varsa hemen müdahale edin ve polis ve jandarmaya başvurun. Mektep idarecileri de, öğrencilerdeki değişim konusunda çok kocaeli haberleri hassas olmalılar. Mektebin yakınlarında bu Çeşit faaliyetler varsa, Mektep sorumlu polisleriyle irtibat kursunlar. Bu maç eğitim alanında da devam etmeli. Camiilerde devam eden Yüzlerce öğrencimiz var. Din Yetkililerimiz kocaeli haberleri de öğrencileri uyarmalı dedi. 





OKULLAR AÇILANA KADAR maç TAM GAZ

İzmitte bonzai imalathanesinin yapılan baskınla çökertildiğini açıklayan Vali Ercan Topaca, baskında Sıçan zehirinden sinek ilacına kadar bonzai uyuşturucu maddesinin içerisine katıldığını söyledi.  Vali Topaca, “Son operasyonda ilk Kez bir bonzai imalathanesi gördük. Buradaki manzara ürkütücü. Çok kötü şartlarda ve çokca zehri bir araya getirip bonzai imal ediyorlar. içinde her türlü madde bulunuyor. Gençler bu kadar kötü bir maddeye para verdiklerini unutmasın. Paranız cebinizde sağlığınız yerinde dursun dedi. Konuşmasına devam eden Topaca, “Onlara nefes aldırmayacağız her nerde ise peşine takılacağız gece gündüz izliyoruz. Son operasyon ve Kanun değişiklikleriyle iyice motive oldu. Okullar açılana kadar bu mücadelede mühim kocaeli haberleri bir noktaya geleceğiz.  Hareket alanı iyice daralacak bunu hep Birlikte göreceğiz şeklinde konuştu.





201 UYUŞTURUCU TUTUKLUSU

Kocaelide bir ay ve ilk yedi ayda yapılan operasyonlara da değinen Vali Topaca, “ Haziran kocaeli haberleri Temmuz aylarında gerçekleşen 49 olayda 670 gram sentetik kannabinoid, 9 bin 800 gram esrar maddesi, bin 10 adet uyuşturucu ve uyarıcı ecstasy hap, 22 kök hint keneviri, 6 adet ruhsatsız silah ve 21 adet fişek ele geçirilmiş olup, toplam 33 sokak satıcısı tutuklandı. 2014 ilk 7 ayı içinde Şehir merkezi ve ilçelerinde sokak satıcılarına ve ilimiz güzergahını kullanarak uyuşturucu sevkiyatı yapan şahıslara yönelik olan operasyonlarda 978 kilogram eroin, 879 kilogram esrar, 8 kilo 300 gram kocaeli haberleri sentetik kannabinoid, 5 bin 915 adet uyuşturucu hap, 7 kilogram afyon sakızı, 494 adet kenevir bitkisi ele geçirildi. Yakalanan bin 544 şahıstan 201i tutuklandı dedi. 



 



kocaeli haberleri kocaeli haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder