6 Ağustos 2014 Çarşamba

Muşlularda Toprak İtimat tazeledi


Merkezi Gebzede bulunan İzmit Muşlular Derneğinin olağan genel kurulu kocaeli haberleri üyelerin katımıyla dernek lokalinde gerçekleştirildi. Mevcut başkan Fuat Toprakın Tekrardan aday olduğu kongrede Diğer aday çıkmadı. Kongreye, tek listeyle gidildi. Dernek Azalarının oylarıyla Tekrardan kocaeli haberleri başkan seçilen Toprak, kendisine ikinci Defa bu Vazife verildiği için herkese teşekkür etti. 





ÖZLEM GİDERMEK 

Memleket özlemişini Beraber paylaşmak için Benzer Dam altında bulunduklarını söyleyen Toprak, “Memleketimizden çeşitli nedenlerle gelerek yaşadığımız bu kentte; Anadolu kültürlerini yaşatmak, gelenek ve göreneklerimize sahip çıkmak için kurduğumuz bu Dam altında, Tabiki ki yaşadığımız kentinde değerlerine sahip çıkmak ve yaşadığımız kentin sosyal yapısı içerisinde var olmak görevimiz olmuştur. Burada amacımız memleketimize olan özlemimizi Beraber paylaşarak ve Beraber yaşayarak gidermektir dedi. 





KALICI OLACAĞIZ

Yaptıkları çalışmaların kalıcı olması için çalışmalar yapacaklarını Anlatım eden Toprak, “Tolum olarak değerlerimizi koruyacağımız derneğimizde sıkıntılarımıza ortak çözüm bulacak sevinçlerimizi de Beraber paylaşacağız. Göreve seçilen arkadaşlarımızın yapacağı hizmetlerin kocaeli haberleri kalıcı ve Yararlı olması için çalışacağız. Bizden sonra gelecek nesillerin ve genç kuşağın bu hizmetleri örnek alarak geçmişimize sahip çıkmasınlar şeklinde konuştu. 



kocaeli haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder