25 Ağustos 2014 Pazartesi

MOBESKOda kiracı olma ‘mal sahibi ol


Mobilya sektörünün bir araya geldiği MOBESKOdaaradığınız her şeyi bulmanız kocaeli haberleri Olanaklı Fakat bizi çarşıda bulduklarımız değil emlak sektöründeki durum ilgilendiriyor. 10.000 TL civarı kiralar ile kiralanan 3 katlı dükkanların içinde kiralık bulmak neredeyse imkansız. Şu an kocaeli haberleri yek bir kiralık ilanı bulunmayan MOBESKOdason kiralık 9.000 TLden verilmiş. Kiraların yüksek olduğunu düşünebilirsiniz Fakat başlangıçtan beri vasati hiç değişmedi. 10.000 TL civarında olan kocaeli haberleri kiralar, kiracı bulmasa düşerdi. Görülen o ki MOBESKOdakira ödemek Güç değil. 





2.500.000 TL SATILIK

Site içinde Yanlızca 3 adet satılık bulunuyor. Satılık bedelleri 2.300.000 –2.500.000 TL aralığında. İnşaatın sürdüğü dönemlerde 1.000.000 TLye yer bulmak mümkündü Fakat şimdi 2.100.000 TLye bulsanız, kelepir bulmuş olursunuz. Arz talep meselesiyle bu rakamlara ulaşan MOBESKO emlak yönünde misyonunu tamamlamış. İlk alıcısına fazlasıyla kazandırmış gözüküyor. Kira ortalaması gibi satış rakamları da belli bir raiçe oturmuş durumda. kocaeli haberleri Satılık dükkan da yok denecek kadar az.





YÖNETİM ÇALIŞIYOR

MOBESKO yönetimi Henüz çok ziyaretçi gelmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Kış Devrinde de ziyaretlerin Relax olabilmesi için, tente kocaeli haberleri ile kapatılan kocaeli haberleri üst kısım, araçların ön tarafa park etmemesi ve bu kısımların çiçeklendirilmesi Tesirli olmuş. İçerisi Olabildiğince bakımlı ve temiz, vasati günlük 2000-2500 şahsın ziyaret ettiği MOBESKOda bilhassa nikah zamanları yoğunluk artıyor. 





ORTAK KAMPANYALAR

MOBESKOnunemlak kıymetini koruması için içerideki Şirketlerin aktif ve ziyaretçi yoğunluğunu arttıracak çalışmalar yapması gerekir. Kampanyalarla, ortak çalışmalarla, web sitesi hatta belki online satış gibi çalışmalarla MOBESKO her Süre favori olmalı ki, satış ve kiralama Ücretleri düşmesin.





10.000 TL KİRA

2 trilyon ve üzeri değerlere satılan dükkanlarda kira kendini 15 seneden Henüz uzun Zamanda amorti ediyor ki bu iyi bir yatırım olmadığını gösterir. Bu hesaba kocaeli haberleri göre ya kiralar fazla düşük yahut Ücretler fazla yüksek. 10.000 TL kira düşünüldüğünde yeterli, raiçte bir kıymet olarak düşünülebilir. 10.000 TL kiraya göre Ücretlerin kocaeli haberleri 1.500.000 TL seviyelerinde olması Henüz iyi bir yatırım olmasını sağlardı Fakat arz talep Hususu ve oluşan standartlar ne yazık ki rakamların bu seviyeye inmesine engel.





YATIRIMA DEĞİL OTURUMA

MOBESKOnunçoktan yükünü aldığını düşünürsek ve hesaba göre kira getirisinin gayrimenkul bedelini geri vermesinin neredeyse 20 senesi bulduğunu da hesap edersek, MOBESKO yatırımdan fazla oturuma uygun. MOBESKOda kendi işletmeniz için yer alıp, kiralara para vereceğinize işletmenize gayrimenkul eklemek Henüz makul gözüküyor. Hele MOBESKOda kiracıysanız gayrimenkul alın Henüz iyi.





20.000 KREDİ ÖDEYİN

MOBESKOda uzun yıllar Henüz işletmenizi devam ettirmek niyetindeyseniz 10.000 TL kira ödemek yerine 10 Sene 20.000 TL kredi ödeyin ve gayrimenkul sahibi olun. 10.000 TL kira 10 Sene sonunda boşa gitmiş milyarlarca lira demek. Kredi meblağları ve kampanyaları yahut ara ödemeli ticari kredileri kullanıp kiracı yerine kocaeli haberleri mal sahibi olmak MOBESKOdamuhasebe hesabına göre Henüz kralı olduğunuzu gösteriyor. Kiranızın stopaj ve işyeri masraflarınıda düşünürseniz özellikle. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder