23 Ağustos 2014 Cumartesi

“Maketten Köseköy Lojistik Köyü


Bir dönem “Haydarpaşa Garı Köseköye kocaeli haberleri geliyor diye bir fazla yatırımcı bölgeden arsa satın aldı. Buna bir de Köseköy kocaeli haberleri Lojistik Köyüde eklenince gayrimenkul yatırımcısı neredeyse gözünü bu bölgeye dikti. Ücretler o Devirde aniden fırladı Fakat gelin görün ki ne bölge yeterince prim yaptı ne de yatırım yapıldı. Şu anda Yanlızca bekleniyor. Bölgedeki araziler de satılıyor Fakat bu satışlar beklentinin Üstünde oluyor.



 



MAKETTEN YATIRIM

Köseköy Lojistik Köyü civarı satılık arsalar mevcut Fakat nerede olduğu dahi belli olmayan, adeta fazla Saklı bir proje var da saklanıyor. Satıcılar dahi bilmiyor neyi sattıklarını. Bazen de düşünüyoruz, Köseköy Lojistik Köyü civarında yatırım yapmak isteyenlere “Maketten satış mı yapılıyor? İnceleme yaptığımızda birkaç resim ve fazla kısa bilgilere ulaşabildik. Bazen düşünüyoruz, bu proje rafa mı kaldırıldı?



 



BELEDİYE dahi Bİ kocaeli haberleri HABER

Köseköy Lojistik Köyü herhalde en fazla Kartepe Belediyesini ilgilendirir. Belediyenin resmi web sitesine kocaeli haberleri girdiğimizde konuyla Alakalı en Küçük bilgi, belge, resim yok. adeta Köseköy Lojistik Köyü, Gölcük Belediyesi Hudutları içinde yapılacak Bu konuda Kartepe Belediyesi bir kocaeli haberleri an önce ellerindeki bilgileri bizlerle paylaşmasını öneriyoruz ki bizler de bölgeye yatırım yapmak isteyenleri yönlendirmeye çalışalım.



 



DAHA çok TANITIM

Aslında Yanlızca Kartepe Belediyesine de yüklenilmemesi gerekiyor. Köseköy Lojistik Köyü Projesi Yanlızca Kartepe için ehemmiyet taşımıyor. İzmit için büyük ehemmiyet taşıyor. İzmit Büyükşehir Belediyesi bu konuyu ele almalı. Bu konuyla Alakalı Büyükşehirin tanıtım çalışması olduğunu sanmıyorum, varsa da bizler bilmiyorsak yeteri kadar tanıtım olduğu da söylenemez. Hem tanıtım, hem de bilgilendirme manasında bir çalışma yapılmasını istiyoruz.



 



SON Havadis 2012DEN

Köseköy Lojistik Köyü şeklinde internette İnceleme yaptığınızda 2012 yılına ilişkin havadisler görüyorsunuz. Havadis metinlerinde kocaeli haberleri ‘Türkiyenin en büyük Hususi lojistik köyü 800 dönüm arsa Üstünde Kocaeli Köseköyde kurulacak. 350 bin metrekarelik kiralanabilir depo ve Büro alanlarının bulunacağı köyün 175 milyon kocaeli haberleri dolar maliyetle 3.5 Sene içerisinde tamamlanması planlanıyor diye bahsediyor. Buna göre projenin bitmesine 1 seneden az Süre kalmış olması lazım.



 



TAVSİYEMİZ, YATIRIM YAPIN

Yine de devinim var ve o değilse Diğer proje bu bölge Kesinlikle ayağa kalkacak. Böylesi bakir Meydan için Kesinlikle projeler olacak. Buna bağlı olarak elimizdeki bilgilere göre, bölge bir yıla kocaeli haberleri kadar hızlı yükseliş trendine girecek. Gerek Kartepe Kent Meydanı, gerek Köseköy Lojistik Köyü, gerekse Kent Ev Kartepe Evlerinin fazla kısa Zaman içerisinde hayata geçirilmesi bekleniyor. Bu saydığımız üç proje Uzaklık olarak birbirlerine fazla yakın olması dahi kocaeli haberleri bölgenin nasıl prim yapacağını görmemizi sağlıyor. Hala fazla caiz fiyatlara arsa yatırımı yapabilirsiniz. Bu tarz arsalar mevcut, Yanlızca iyi terciler yapmanız gerekiyor. Bu konuda da profesyonel Yardım almanızı Öneri ederiz.



 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder