7 Ağustos 2014 Perşembe

Konservatuvara hazırlanıyorlar


kocaeli haberleri

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarının açtığı ve konservatuvar sınavlarına hazırlık anlamı taşıyan yaz kursları Bütün hızıyla sürüyor. Konservatuvar öğrencisi olmak isteyen çok sayıda çocuk ve yetişkin, Bedelsiz yaz kurslarında kocaeli haberleri eğitim görüyor. Konservatuvar ve Güzel Sanatlar Eğitim Merkezinin İmtihanları eylül ayında gerçekleştirilecek.





7-55 Islak ARASINDA

Yaz kursları,Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarının Türk kocaeli haberleri Sanat, Türk Halk, Batı Müziği, Güzel Sanatlar, Geleneksel Sanatlar, Tiyatro, Bale, Dini Musiki ve vatandaş Oyunları Bölümlerinin 29 Farklı branşında açıldı. 7 ile 55 Islak arasındaki Bütün vatandaşlar seçtikleri branşların Alakalı Islak aralıklarında eğitim alıyor.





İKİNCİ KUR BAŞLIYOR

İki kurdan oluşan yaz kurslarının birinci kuru 8 Ağustos Cuma günü sona erecek. İkinci kurun dersleri ise 11 Ağustos-12 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.Yaz kursları, Büyükşehir Belediye Konservatuvarının bu Sene eylül ayında yapacağı sınavlar için mühim bir altlık oluşturuyor. Kurslara katılan öğrenciler sınavlarda mühim başarı elde ediyor.





SINAV EYLÜLDE 

Büyükşehir Belediye Konservatuvarının bu yılki İmtihanları 20-21 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Konservatuvarın 2014-2015 kocaeli haberleri eğitim veöğretim dönemi ise 8 Ekim Çarşamba günü başlayacak.Konservatuvarın Batı, Türk Halk, Türk Sanat, Dini Musiki bölümlerine ilişkin branş kursları Büyükşehir Belediyesinin fuar içerisinde yer Meydan konservatuvar binasında gerçekleştiriliyor. 





AYRI YERLERDE

Tiyatro ve Bale Bölümünün dersleri Yahya Kaptandaki Süleyman Demirel Kültür Merkezinde, vatandaş Oyunlarının dersleri ise Eski Gölcük Yolu üzerindeki Vinsan Tesislerine veriliyor. Ebru, hat, tezhip, minyatür ve katı branşlarını içeren Geleneksel Sanatlar Bölümünün dersleri de Sekapark içindeki Geleneksel Türk Süsleme Sanatları Evinde gerçekleştiriliyor. 





MÜZİK BÖLÜMLERİ

Batı Müziği Bölümü içerisinde ses eğitimi, piyano, elektro gitar, bas gitar, klasik gitar, keman, klarnet ve yan flüt branşları yer alıyor. kocaeli haberleri Türk Sanat Müziği Bölümünde ise ses eğitimi, keman, ud, ney, Yasa ve klasik kemençe branşları bulunuyor. Büyükşehir Belediye Konservatuvarının Türk vatandaş Müziği ve Güzel Sanatlar Bölümlerinin branşları ise şöyle;





TİYATRO DA EKLENDİ

Türk vatandaş Müziği bölüm branşları:Ses eğitimi, bağlama Güzel Sanatlar Merkezi bölüm branşları:Çocuk resim, yetişkin resim, ebru, hat, tezhip, çini, seramik, katı ve minyatür.Belediye Konservatuvarında ve ayrıca Bale, vatandaş Oyunları ve Dini Musiki Bölümleri yer alıyor. Bu Sene bu bölümlere Tiyatro da eklendi.



kocaeli haberleri kocaeli haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder