9 Ağustos 2014 Cumartesi

MHP sıkı çalışıyor


MHP teşkilatları, kocaeli haberleri cumhurbaşkanlığı seçimine sayılı günler kala temposunu arttırdı. Dam adayı Ekmeleddin İhsanoğluna Yardım için sıkı bir çalışma yürüten MHP Şehir Teşkilatı, ilçe ilçe çalışma yapıyor. Şehir başkanı Aydın Sosyetik ve ekibi önceki gün Karamürselde esnaf gezisi yaptı, broşür dağıttı. Saha çalışmasına Şehir yöneticilerinin yanı sıra Karamürsel ilçe yöneticileri de yoğun bir katılımda bulundu. Tekrar Başka ilçelerde olduğu gibi MHP MYK üyesi Figen Tosunoğlu da Karamürsellileri yalnız bırakmadı.





İLGİDEN MEMNUNLAR

Diğer saha çalışması yapılan ilçeler gibi Karamürsel ilçesinde de vatandaşların Ekmeleddin kocaeli haberleri İhsanoğlunun Cumhurbaşkanlığına son derece sıcak baktıkları gözlemlendi.Gecenin geç saatlerine kadar süren çalışmaların Peşinden sahilde bir kafeteryada yorgunluk atan Bütün partililere hitaben bir konuşma yapan Şehir başkanı Ünlü, “Çalışma yaptığımız her ilçemizde vatandaşlarımızın cumhurbaşkanı adayımız sayın Ekmeleddin İhsanoğluna teveccühlerinin bu denli fazla olması bizleri çok Fakat çok sevindiriyor dedi.





GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

Konuşmasını kocaeli haberleri sürdüren Ünlü, “MHP hakkında asılsız söylentiler çıkararak birlik ve beraberliğimizi bozmaya Personel herkese ilçelerimizdeki programlarımıza katılım saylayan Bütün partililerimiz en güzel cevabı vermektedirler. Şu net olarak bilinsin ki; İzmit teşkilatlarımızın tamamı aslanlar gibi görevlerinin başındadırlar ve öyle olmaya da devam edeceklerdir. Bunun tersini düşünmek mantıklı olmaz. Bizler asılsız dedikodulara ve söylentilere kulaklarımızı kapattık. Çalışmalarımız artarak kocaeli haberleri devam edecektir Açıklamalarını kullandı.



kocaeli haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder