4 Ağustos 2014 Pazartesi

Başiskeleyi lağım basıyor


kocaeli haberleri

Tınaztepenin bir bölümünde kanalizasyon alt yapısı mevcut Fakat köye yakın kısmında büyük bir kanalizasyon Problemi var. Sitelerin lağımları çukurlara doluyor ve vidanjörler ile haftada bir temizleniyor. Ne yazık ki yağan yağmurlardan kaynaklı kocaeli haberleri olarak taşan pis sular, Tekrar Benzer bölgede müstakil hanelerde yaşayan ve tarlalarına Keyif için yada kocaeli haberleri satmak için ekin ekenlerin bahçelerine gidiyor.Bahçelerden sonra dereye giden atık sular yüzünden ortalık Siyah sinek dolu. 





FARELER CİRİT ATIYOR

Pislikten kaynaklı bilhassa boş arazilerde ve devam eden inşaat alanlarında Sıçanlar cirit atıyor. Sıçanların pisliği, yaydığı hastalıklar bir yana fareleri yakalamak için gelen yılanlarda yaşayanların başına bela olmuş durumda. Yanlızca giriş katta değil üst katlarda da rastlanan yılanlar yüzünden bölgede yaşayan herkes tedirgin. Kanalizasyon Problemi aşılmadığı takdirde bilhassa çocuklarda ağır hastalıkların görülmesi de kaçınılmaz olacak.





YAĞMUR YAĞMASIN

Kanalizasyon kuyuları yağmur yağmasıyla Henüz da kötü hal alıyor. kocaeli haberleri Ortalığı saran pis kokunun haricinde evlerin tuvaletlerinde de Olabildiğince kötü kokular geliyor. Son şiddetli yağmurlarda içme suları dahi koyu sarı ve pis bir kokuyla çeşmelerden aktı. Yerleşim alanlarında bunu görenler her ne kadar sular idaresine telefon ettiyse de “yağmurdandır o yağmurdan cevabını almışlar.





HÜSEYİN AYAZ EL ATMALI

“Markalaşmaya katkı sağlamaya devam edeceğiz diyen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayazın temiz bir markalaşma için kanalizasyon konusuna İvedi bir çözüm bulması gerek. Tersi taktirde Yuvacıkın bir bölümü hızla güzelleşirken ve değerlenirken, Başka bölümü kocaeli haberleri bulaşıcı hastalıklar yuvası olacak. Belediyeyle yapılan görüşmelerin her Süre sonuçsuz kalması vatandaşı da bezdirmiş durumda. bilhassa kanalizasyon borularının sahipli arazilerden geçecek olmasının Hususu zorlaştırdığını bu nedenlede yapılmadığını söyleyenler umarız ki haklı değildir. Şayet haklılarsa alt Kişilik olmadan Sebep imar verildi diye sorarlar belediyeye. 



kocaeli haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder