7 Ağustos 2014 Perşembe

Kartepede yol düzenlemeleri başladı


Bunun son örneği olarak, Zabıta Müdürlüğü trafik hizmetleri ekibi, ilçenin trafik akışının yoğun olduğu alanlara ulaşım komisyonu kararı alarak yol düzenlemelerini başlattı ve  ilçe nüfusunun yoğun olarak yaşadığı bölgelerin başında gelen İstasyon Mahallesi Hüsnü Efe Caddesi üzerine şerit ayırıcı plastik dubalar çakıldı.





Üzülmez: Kartepelilerin Güvenliği Önceliklerimizin Başında Geliyor

Kartepe vatandaşının huzuru, rahatlığı ve güvenliği için çalıştıklarını Anlatım eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ‘Gelişmişliğin en mühim göstergelerinden biri olan kocaeli haberleri yollar, trafik akışının düzeni ve güvenliği için önem arz etmektedir. Bizde bu noktadan hareketle sınırlarımız ve yetkilerimiz dahilinde olan yollarımızda, yoğunluklarına göre öncelik sıramızı belirleyip çalışmalarımızı başlattık. Hedefimiz ilçemizdeki Hayat Şartlarını iyileştirip, Mahalli yönetimlerdeki hizmet çıtasını Henüz da yukarılara çıkarmaktır dedi.





Zabıta Müdürlüğünün kontrolünde yapılan yol çalışmaları ile Alakalı bilgi veren Zabıta amiri Selman Çelik ise; ‘İlçe sınırlarımızda ki trafik düzenlemelerini yapmak bizim işimiz. Gereksinim olan bölgelerde tespit ettiğimiz eksiklikleri tamamlamaya kocaeli haberleri başladık. Bu kapsamda toplam  600 metre şerit ayırıcı kocaeli haberleri Ürün tedarik edildi. Bunların  montajları yapıldıkça  yollarımızın  güvenliği Henüz da artacak dedi.



Ayrıca 15 adet plastik kasis alındığını belirten Çelik; “Bu kasislerin montajları da başlatıldı. Vatandaşlarımızın trafik yönlendirme ve işaretlerine uymasını Dikkatle rica ediyorum. Amacımız, ilçemizde ulaşımı ve trafik akışını Henüz Emniyetli hale getirmektir dedi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder