17 Ağustos 2014 Pazar

Korsan, emlakçıları bezdirdi


kocaeli haberleri

Yasal yaptırımların neredeyse sıfır olduğu sektörde ayakçıyla emlakçıyı ayırt etmek lazım. Ne vergi kaydı var, ne ofisi var, ne de yatırımı Fakat emlakçıyım diye ortalarda dolaşıyor. Konuyu Emlakçılar Derneği reisi Alpay Hacıoğluna ileten emlakçılar, dernek başkanından korsanla maç etmesini bekliyor. adı cismi olmayan, hatta Diğer meslekleri olmasına rağmen, komisyon istemekten kocaeli haberleri çekinmeyen korsan emlakçılar kayıtlı emlakçıları bezdirdi. Pek çoğunun herhangi bir işyeri ikameti yok, olanın ise işyerinde her Tür sektör mevcut. Hem emlakçı, hem büfe, hem makbuz ödeme unsuru saymakla bitmiyor





HERKES SIKINTIDA

Özellikle inşaat firmalarının evlerini satan ayakçılar alıcıları da Güç hususda bırakıyor. Müteahhitadına verdiği taahhütler yüzünden sonunda müteahhit ile alıcının arası bozuluyor. Son yaşanan şikayette; alıcı ayakçının yardımıyla inşaat firmasından Konut alıyor, daire teslimi için temmuz sonu Söylemiş ayakçı teslim edilmezse kira kocaeli haberleri öderler demiş. Temmuz bitiyor teslim yok alıcı müteahhitte gidiyor, benim taşınmam Gerekli emlakçı taşınırsın demişti yahut kira öderler demişti diyor. Müteahhit, sözleşmelerinde teslimin kasım sonu olduğunu zaten o tarihten önce teslim edeceğini söylüyor. Alıcı soruyor, “Benim durumum ne olacak?





MAHALLE BASKISI YOK

Ne alıcıdan ne satıcıdan ne inşaatçıdan ne kanunlardan yana  ayakçıya hiçbir mahalle baskısı yok. Kimse çalışmasa kocaeli haberleri vergi levhası olmayan işletmeyle elleri mahkum işlerini prosedürüyle yapar. Fakat kimin umurundaki herkes az para ödesin derdinde hiçbir masrafı olmayan ‘kurtarıcı ayakçı 3 kuruş komisyon alıyor diye hem Yardım verilir kocaeli haberleri hem de gelir Realite işletmeye böyle komisyon mu alınır diye laf söylenir.



kocaeli haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder