9 Ağustos 2014 Cumartesi

Gölcüke yeni bir sağlık kurumu binası Koşul


Türk Sağlık-Sen İzmit Şube Başkanı Ömer Çeker, sendika temsilcileriyle Beraber Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde göreve başlayan yeni başhekim ve Çalışanı ziyaret etti. bilindiği kadarıyla Gölcük Necati kocaeli haberleri Çelik Devlet Hastanesi Başhekiminin istifa etmesi Sebebiyle boşalan makama, Siirt Kamu Hastaneleri Birliğinde Tıbbı Hizmetler Başkanı olarak Vazife kocaeli haberleri yapan Uzm. Dr. Bahattin Koç atanmıştı.





OLUMLU KARŞILIYORUZ

Şube başkanı Ömer Çeker, sağlık kurumu iş yeri Kafa temsilcisi Osman Kılıç, temsilci Orhan Gazi Geçgel ile Beraber Uzm. Dr. Bahattin Koçu makamında ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda buluna Ömer Çeker, “Başhekim Uzm. Dr. Bahattin Koça yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Genç ve idealist bir yöneticinin kocaeli haberleri göreve başlamasını Gölcük vatandaşı ve sağlık kurumu için pozitif karşılamaktayız diye konuştu.





YATIRIM YAPILMIYOR

Çeker şöyle devam etti: “Yaptığımız nezaket ziyaretinde sağlık kurumunin sorunları ve tespit edilen sorunların çözümleriyle Alakalı yöneticinin ortaya koymuş olduğu fikirler sağlık kurumuyle Alakalı bir çalışma yaptığını kocaeli haberleri ortaya koymaktadır. Bu yönde yöneticinin yapmış olduğu çalışmayı sendika olarak önemsemekteyiz. Gölcük Devamlı büyüyen ve göç Meydan bir ilçe Fakat artan nüfusa oranlı Sıhhat yatırımı yapılmıyor.





HASTANE ŞART

Mevcut sağlık kurumu vatandaşın ihtiyaçlarını karşılamak noktasında yetersiz. Bina olarak da kullanım ömrünü doldurdu. İvedi olarak yeni sağlık kurumu binası yapılması gerek, Çalışan sayısı da artırılmalı. Hususi sektör Sıhhat alanında ciddi yatırımlar yaparken devlet Lazım yatırımları yapmamakta. Hal böyle olunca da kamunun Hususi sektörle kocaeli haberleri rekabet etme şansı ortadan kalmak. Siyasi iradenin Gölcükteki temsilcilerini, mülki amirini, belediye başkanını, sivil toplum örgütlerini, ilçenin kent konseyini, Gölcük Devlet Hastanesine sahip çıkmaya Çağrı ediyorum.





SANAYİ KURULUŞU VAR

Gölcüke yeni bir sağlık kurumu binası kazandırmalılar. Bu yönde Gölcükte irili kocaeli haberleri ufaklı bir çok sanayi kuruluşu mevcut. Bu kuruluşlar bir araya gelerek Gölcüke bir sağlık kurumu binası kazandırabilirler. Gölcükte kazanılan Ucuz değerin Küçük bir kısmının da Gölcüke sağlık kurumu kazandırılması için harcanması gerektiği kanaatindeyiz. Konuşmanın Peşinden İçten bir ortamda sohbet eden heyet, karşılıklı Düşünce alışverişinde bulundu.



kocaeli haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder