6 Ağustos 2014 Çarşamba

22.00ye kadar havuzlar açık


kocaeli haberleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kocaeli haberleri vatandaşların sıcak yaz günlerinde Büyükşehir havuzlarından Henüz fazla yararlanabilmesi için kullanım saatlerinde uzatmaya gitti. Büyükşehir Belediyesinin Sanayi Mahallesi ve Plaj Yolundaki yüzme havuzları yaz sezonu minvalinde 22.00ye kadar açık olacak. 





VATANDAŞ Henüz FAZLA YARARLANSIN

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen yoğun talebi göz önüne alarak Henüz önce Reklam ettiği saat çizelgesinde değişikliğe gitti. Buna göre Henüz önce 19.00 olarak belirlenen kapanış saati 22.00ye uzatıldı. Havuzlar pazartesi günü hariç haftanın her günü 09.00-22.00 saatleri arasında vatandaş seansları için hizmet verecek.

 



SEANS VE SAATLER 

Buna göre Körfez Mahallesindeki yüzme havuzu; salı, perşembe ve cumartesi günleri 09.00-11.30 ile öğleden sonra 18.00–22.00 arasında baylara, çarşamba, cuma kocaeli haberleri ve pazar günleri de Tekrar Benzer saatler arasında bayanlara tahsis edildi.  Plaj Yolundaki yüzme havuzu; salı, perşembe ve cumartesi günleri 09.00-11.30 ile öğleden sonra 18.00–22.00 arasında bayanlara, çarşamba, cuma ve pazar günleri de Tekrar Benzer saatler arasında baylara hizmet verecek.





FORM DOLDURULMASI GEREKİYOR

Havuzlardan yararlanmak isteyen vatandaşların yüzme havuzu Müracaat formunu doldurmaları gerekiyor. Formlara, İzmit Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesi olan www.kocaeli.bel.tr adresi üzerindeki “Spor Tesisleri Yazılım Saatleri linkinden ulaşılıyor. Formlar bunun yanı sıra Cumhuriyet kocaeli haberleri Mahallesindeki Plaj Yolu Yüzme Havuzu ile Körfez Sanayi Mahallesindeki havuzdan da elde edilebiliyor. Havuzlardan yararlanmak isteyenlerden TİT (tam idrar tahlili)raporu isteniyor. 





CANKURTARAN VE EĞİTMENLER Vazife YAPIYOR

Büyükşehir Belediyesi, yüzme havuzlarından yararlanan vatandaşların ve Yaz Spor Okulu öğrencilerinin can güvenliği için de Lazım Tedbirleri aldı. Plaj Yolu ve Körfez Mahallesi Yüzme Havuzlarında toplam 6 cankurtaran Vazife yapıyor. Bunun yanı sıra Tekrar 6 yüzme eğitmeni vatandaşlara Bedelsiz yüzme dersleri veriyor.





YAZ SPOR Mektepleri DA YARARLANIYOR

Öte yandan havuzlardan her Sene olduğu gibi bu Sene da vatandaşların yanı sıra Yaz kocaeli haberleri Spor Okulu öğrencileri Bedelsiz olarak yararlanıyor. Yaz Spor Okullarının dersleri ise kocaeli haberleri Benzer havuzlarda; salı, çarşamba, perşembe, cuma günleri 12.00-17.30, cumartesi ve pazar ise 12.00-14.30 arasında gerçekleştiriliyor.





UYULMASI GEREKEN KURALLAR

Vatandaşların havuzlardan kaliteli hizmet alabilmesi amacıyla bir dizi uyulması gereken Norm tesislere asıldı. Buna göre havuzlara bonesiz girilemiyor. Havuz Müracaat esnasında ise vatandaşlardan tam idrar raporu isteniyor. 



kocaeli haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder