15 Ağustos 2014 Cuma

Kurbanlığın adresi Vadi Besicilik


İlimizin başarılı iş adamlarından Benzer Sürede Gürpınarsuyun da sahibi olan Cezmi Çiçek, 20 milyon lira yatırımla, GDOsuz yem üreterek Türkiyenin en büyük ve en Çağdaş besi çiftliğini Gölcükte kurdu. Kurban Bayramının yaklaşması Sebebiyle kurban arayışına giren vatandaşlar, en Sıhhatli ve organik besinle yetiştirilen hayvanlara Gölcüke bağlı Lütfiye Köyündeki Vadi Besicilikte ulaşabiliyor. Kars ve Erzurum yaylalarında Naturel ortamda 4 ay yayılan buzalar, Hususi koşullarda Baytar kontrolünden geçerek çiftliğe alınıyor. Doğal, temiz ve nezih bir ortamda yetiştirilen kurbanlıklar yetişkin hale geldiklerinde, Tekrar hijyenik ve temiz ortamda kurbana hazırlanıyor.





MODERN KESİMHANE

Vadi Besicilik, bir fabrika gibi her şeyin otomatik olduğu Çağdaş bir kesimhaneye de sahip. kocaeli haberleri mevzusunda tecrübeli ve uzman ekibiyle kesim parçalama işinin de yapıldığı Vadi Besicilikte en büyük özen hijyene veriliyor. Kesimhaneye insan girmesi yasak olduğundan Hususi olarak planlanan gözetleme tribünü sayesinde kurbanlığınızın kesim ve Bütün evrelerini çayınızı içerek gönül rahatlığıyla izleyebiliyorsunuz. Kesimhanede kurbanlarınız kesilip hazırlanırken sizler için hazırlanmış Naturel köy kahvaltısının yanında kavurmanızı da Henüz kurbanınız kesilmeden sofranızda bulacaksınız. Dolayısıyla, bu eşsizmekanda ailenizle bir piknik havasında geçirebileceğiniz Bütün şartlar düşünülmüş. 



 







HİSSE BAZINDA KESİM

Canlı kilonun 15 TL olduğu kurbanlık alımında kesme, hisselere bölme ve paketleme bu fiyatın içinde. İstek edilirse hisse bazında da kesim yapılıyor. 750 TL ile bin 500 TL arasında değişen hisse bedellerinde; 750 TLlik hisseye 30 kg et düşüyor ve kilosu 25 TLye geliyor.Yine bu bedelin içerisinde kesme, hisselere bölme ve paketle dahil edilmiş durumda. Ciğer ve sakatatlar ise bu kilonun içerisinde olmayıp, müşteriye tartılmadan veriliyor.Vadi Besicilik, kesimde suratta 60 et randımanını taahhüt ediyor. 750 TLlik hissenizde 30 kg etin 3,5-4 kilosunu kemik, gerisini et şeklinde düşünebilirsiniz.Düve kurbanlıklarda ise Diri kilonun bedeli 13 TL.



 







KOMİSYONSUZ TAKSİT

Hisse Ücretleri ise 650 TL ile 1000 TL arasında değişiyor. 650 TLlik hissenizde 30 kg et bulunmakta ve kilosu 22 TLye gelmekte. Tekrar kesme, parçalama ve paketleme bu fiyatlara dahil.Bugün itibariyle başlayacak kurbanlık kayıtlarında ödeme basitliği da düşünülmüş. Kredi kartı alışverişinizde hiçbir komisyon alınmadan 5 veya 9 ay vadeye böldürebilirsiniz. Şayet bağış yapmak talep ettiğiniz bir müessese varsa sizin adınıza hiçbir bedel almadan fatura kocaeli haberleri karşılığı teslimat yapılmakta ve alınan fatura tarafınıza teslim edilmekte.



 







KAR AMACI YOK

Vadi Besicilikin bir Başka mühim hizmeti ise; kurbanlığınızı kasaplarına bir gün önceden veya bayram sabahı vekalet vererek Tekrar parçalanmış ve paketlenmiş Biçimde Ücretsiz evinize servis ettirmesi.Fiyatlarını kasap Ücretinin altında tutarak kar gütmeden hizmete sunduklarını belirten Cezmi Çiçek, bu seneki emellerinin bu büyük yatırımın insanların gelip kocaeli haberleri görmesini sağlamak olduğunu söyledi. Siz de Türkiyenin en Çağdaş ve en hijyenik besi çiftliğini görmek ve kurbanlıklarınızı seçmek istiyorsanız; (0262) 437 8066- (0262) 437 8145 veya 0530 607 1782 Nolu GSM numarasından ya da www.vadibesicilik.com adresinden fikir sahibi olabilirsiniz.



 







-Tülay DURAN



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder