25 Ağustos 2014 Pazartesi

Türkkandan yaralılara ziyaret


Akşam saatlerinde Atatürk İnceleme Hastanesine giden Türkkanın ziyaret Sebebi Gazzeden gelen yaralılara ve Azerbaycandan gelen yaralı bir askere “Geçmiş olsun dileğinde bulunmak ve durumları hakkında doktorlardan bilgi almaktı.  

Türkkanın hastane ziyaretinde yanında Genel reis Yardımcısı Prof. Zuhal futbolcu ve Tokat Milletvekili Reşat Doğru da vardı. 

Türkkan, Azerbaycandan gelen yaralı Mehmetçik Serkana “Geçmiş olsun diyen Türkkan tedavisi ile Alakalı doktorlardan bilgi aldı. Ermenistan sınırında Ermenilerin attığı bombayla yaralanan Serkan 19 yaşında. 

Genç Serkanın ne yazık ki bacağı kopmuş. Atatürk Hastanesinde Türkkan ve Başka vekillerin ziyareti Serkan ile sınırlı değildi. kocaeli haberleri Gazzeden getirilen yaralıları da ziyaret eden Türkkan, kocaeli haberleri Aht ve Linda ile Hususi olarak ilgilendi.

14 yaşındaki Aht  kafa travması geçirmiş, hafızasını kaybetmiş; saldırıda Ahtın ne yazık ki  bacakları da ezilmiş. 

20 yaşındaki Linda da İsrailin saldırısı Neticesinde Gazzede yaralanan ve tedavi için Türkiyeye getirilen yaralılardan. Annesini ve kızını kaybeden Lindanın  belden aşağısı felç olmuş. 

Gazzede İsrailli kocaeli haberleri askerler tarafından darp edilen Lindanın akciğerleri ve kocaeli haberleri omuriliği de darbe almış. 



 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder