21 Ağustos 2014 Perşembe

KTO, Körfezin ilk 10 sorununu belirledi


Körfez Ticaret Odası (KTO), 2014-2017 Stratejik Tasarı hazırlama çalışmaları kapsamında İdare kurulu, meclis ile meslek komiteleri Azaları ve Çalışanının katılımıyla bir araya geldi. Toplantıda, ilçenin sorunları masaya yatırıldı. Türkiye Odalar ve kocaeli haberleri Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde Eğitmen Banu Yüksel moderatörlüğünde Sapancada düzenlenen ve 2 gün devam eden eğitim programının ilk gününde KTOnın vizyon-Misyon beyanları, müessese politikaları, SWOT tahlili çalışmaları yapıldı.



 



GÖRÜŞLER ALINDI



Oda yöneticilerinin katılımının çok olduğu çalıştayda, ortak görüşler alınarak Körfez ilçenin ilk 10 Problemi belirlendi ve bu meselelere yönelik oda olarak izlenecek stratejiler geliştirildi.  KTOnun yapacağı çalışmalara yön gösterecek bu çalıştay sonuçları, rapor haline getirilerek oda üyelerine de iletilecek. Belirlenen sorunlar kocaeli haberleri ve düşünülen çözüm yolları, Henüz sonra ilgililerle irtibata geçilerek çalışmalar yapılacak. KTO İdare Kurulu reisi Mustafa Efe, çalıştaya katılım gösteren oda Azaları ve yöneticilerine teşekkür ederek şunları söyledi:



 



UZUN SOLUKLU YOLCULUK



“Akreditasyon çalışmalarımız kapsamında Avrupa standartlarında hizmet için uzun soluklu bir yolculuğa çıktık. Şu anda eğitimlerimiz devam ediyor, geliştirme ziyaretimiz tamamlandı ve önümüzdeki aylarda denetimimiz kocaeli haberleri yapılacak. Üyelerimizin beklentilerine Henüz hızlı, Henüz kaliteli bir Biçimde hizmet vermek amacıyla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Akredite olup bu belgenin gerekliliklerini yapabilmek bizim için büyük ehemmiyet arz ediyor. Burada belirleyeceğimiz odamızın Kuvvetli yanları, fırsatlarımız bize yol gösterecek. KTO çalıştayında ilk gün stratejik plana yönelik çalışmalar yapılırken ikinci gün ise iletişim, Vücut dili ve protokol Normları eğitimi düzenlendi.



kocaeli haberleri kocaeli haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder