24 Ağustos 2014 Pazar

Zehir solumak istemiyoruz


YÜZLERCE halk kocaeli haberleri YÜRÜDÜ



Çağdaşkent konutlarının önünde toplanan Onlarca vatandaş, ellerinde pankartlarla ve sloganlarla İnnova Şirketinin önüne kadar yürüdü.  CHP İzmit kocaeli haberleri Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan da vatandaşlarla Beraber yürüyerek eyleme Yardım verdi. “Belediye uyuma, halka sahip kocaeli haberleri çık, “Zehir solumak istemiyoruz şeklinde sloganlarla fabrikanın önüne gelen Onlarca vatandaş, lastik geri dönüşümü yapan Şirketin ağır koku ve Pislik saçarak sağlığa negatif durum sergilediğini Anlatım ettiler. Polisin Emniyet önlemi aldığı fabrika önünde basın yorumu yapan grubun sözcüsü, 1 yıldır bu negatifliğin yaşandığını ve yetkililerin sessiz kalmasını eleştirdi.



 



HAKKINIZI ARAYIN



Konuyu gündemde tutan ve mecliste bu konuyla Alakalı Sual önergesi veren CHP İzmit Milletvekili kocaeli haberleri Mehmet Hilal Kaplana teşekkür eden grup sözcüsü, mücadeleyi sürdüreceklerini söyledi. Fabrika önünde bir konuşma yapan Milletvekili Kaplan, “Ne yazık ki 1 Sene geçmesine karşın bu sıkıntı yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta Tekrar Valiyi, Kaymakamı, Şehir çevre müdürlüğü ve Sıhhat bakanlığını aradım ve bu fabrika ile Alakalı Tedbir alınmasını istedim. Burada amacımız sanayiye karşı çıkmak değil Fakat sanayi ile kent konutlarının yan yana olması, kanserojen ve cemiyet sağlığına Ziyan verecek yapıya Tedbir alın dedim. Modern Kent konutlarının burnunun dibinde sanayiye izin verdiler. Hem de kocaeli haberleri Önlem almadan yan yana kalırsa gelecek kuşaklar ve hepimizin yaşayacağı alanlar daralacak. İzin vermemek lazım.  Sizden ricam, kocaeli haberleri Beraber yasalar çerçevesince hakkınızı arayın, biz de her Süre sizin yanınızda olacağız diye konuştu.



 



Geçen Sene Sual önergesi vermişti



CHP İzmit Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Çağdaşkent Evleri sakinlerinin çevreyi kirlettiği gerekçesiyle kendisine şikayette bulundukları İnnova Geri Dönüşüm Şirketi hakkında geçtiğimiz yılın Ağustos ayında meclise Sual önergesi vermiş ve Çevre ve Şehircilik Bakanına Kelam mevzusu firmaya önlemler alınmadan verilen ÇED raporunu ve yer seçiminin doğru olup olmadığını sormuştu



kocaeli haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder