7 Ağustos 2014 Perşembe

Başiskelede ummalı çalışma


Başiskele Belediyesi aşırı yağışlar kocaeli haberleri Sebebiyle yağmur sularının derelerde oluşturduğu kalıntıları temizlemek için çalışma başlattı.  Derelerde bilhassa köprü geçişlerinde tıkanmaya Sebep olabilecek kum, çakıl, sazlık ve ağaç dalları iş makinasıyla temizleniyor.



Yağmur sularını taşıyan derelerin temizliğini belirlenen takvime göre sürdüren Başiskele Belediyesi son bir aydır yağan aşırı yağışlar Sebebiyle yağmur sularının getirdiği, tıkanıklığa Sebep olabilecek kocaeli haberleri kalıntıları temizlemek için çalışma başlattı.



Dereler başta olmak üzere mahallelerde bulunan yağmur suyu ızgaraların temizliğini de yapan ekipler çalışmalarına 3 dere ve 2 kanalda devam edecek. Dere yataklarını dolduran suyun akışkanlığını yavaşlatan yabancı maddeler, sularla gelen otlar ve ağaçların kaldırılıp yoğun yağışlarda taşkınların oluşmaması için Başiskele sınırlarındaki Bütün derelerin İSUnun Yardımı ile  temizlendiğini belirten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ekiplerimiz kocaeli haberleri kış ayı içerisinde yağmur suyu kanallarında da tıkanıklıkların yaşanmaması için Lazım Tedbirleri alıyor dedi.



kocaeli haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder