29 Eylül 2014 Pazartesi

Tercih vaadi: Tramvay


kocaeli haberleri

Büyükşehir Belediye reisi Kocaeli Büyük Şehir Belediye Başkanınun kelimesine sadık bir Ad olduğunu söyleyen ve “Metro da, tramvay da başkanımızın Tercih vaatleri arasında var. Bunlar tabii ki yapılacak. Ancak Yürüyüş Yoluna yapılacak tramvay, Şayet kamu Ziyanı taşıyorsa, vatandaşın tepkisine Sebep olacaksa yapılmaz. Bunlar hep değerlendirilecek İfadelerini yapan reis vekili Zekeriya Özak, sorulara Yanıt verilmeden, çözümler üretilmeden yola çıkılmayacağı sinyalini verdi.





DOĞRUSU NE?

Doğrusu tabi ki projelerin bölge kocaeli haberleri halkından alt yapısına, doğasından, esnafına fayda ve Ziyanlarını araştırmaktır. Tabi ki en iyi şartlarda müspet çözümler elde etmek ve öyle yola çıkmaktır. Fakat Bütün bu İncelemeler yapılmadan net çözümler bulunmadan Asla karar alınmadan Sebep “TRAMVAY Tercih malzemesi olur? Sebep herhangi Ar-Ge çalışması yapılmadan biri kuyuya bir taş atar ve 40 akıllı çıkaramaz?





NE OLACAK?

Yolun ikiye bölünmesiyle yürüyüş güzergahının kaybolması ve bu vaziyetin esnafa yansıması ne olacak? İnşaat sürecinden itibaren ve Ardında bölge vatandaşının hem ikamet hem alışveriş amaçlı kullandığı cadde üstündeki Yürüyüş kocaeli haberleri Yolu ne kadar Süre kapalı kalacak ve açıldığında ortaya çıkacak gürültü, trafik Problemi ve kirliliğe nasıl çözüm bulunacak? Tramvay iş yeri ve daire fiyatlarını nasıl etkileyecek, iki yandaki ağaçlar kökleri Ziyan görmeden veya kesilmeden muhafaza edilebilecek mi? Hatta ve hatta o tramvayın kaza yapmaması için, yayalara ya da hayvanlara çarpmaması için  alınacak tedbirler ne olacak bu tedbirler şehri komple ikiye mi bölecek?





SORULAR kocaeli haberleri UZAR GİDER

Sorular uzar gider bu hususda iki seçenek mevcut: Ya Bütün meselelerin aşılabilmesi için üstün çözümler bulunacak ki bu da uzun Süre alacaktır. Ya da sorunlar takılmayacak, umursanmayacak sırf vaat edildi diye yapılacak. Başka seçenek kocaeli haberleri mi? “yapılmaması. Onu baştan reddettiler sonuçta “seçim vaadi tabi ki yapılacak diyen biz değiliz.



 



kocaeli haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder