22 Eylül 2014 Pazartesi

Mektep taşıtlarına öncelik verilmiyor


Çocuklarının okula Henüz Sıhhatli bir Biçimde gelip gitmesi için velilerin büyük çoğunluğu geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu Sene da servis araçlarını Seçim etti. 

Servis araçlarının yoğun olduğu okullardan biri de Ulugazi İlköğretim Okulu. 

Ancak Mektebin önünde yaşanan trafik Problemi hem velileri hem kocaeli haberleri de servis şoförlerini düşündürüyor. 

Ulugazi İlköğretim Okulundaki servis şoförleri, kendilerine Leyla Atakan Caddesi Üstünde yer verildiğini Fakat buraya Diğer araçların park etmesi Sebebiyle büyük sıkıntılar yaşadıklarını söyledi. 

Okul ve servisler arasında yeterince Uzaklık varken, servis araçlarına ilişkin yeri Diğer araçlar işgal edince trafik sıkışıyor ve bu durum çocuklar açısından büyük tehlikeler arz edebiliyor. 

Yaklaşık 15 servis aracının olduğu kocaeli haberleri Ulugazi İlköğretim Okulunda, servis şoförleri kendilerine belirtilen yerde durduklarından dolayı bu zamana kadar trafik cezası da yemişler. 

Bunun Sebebi ise, Yürüyüş Yolunda bulunan MOBESE kamerasının Leyla Atakan Caddesinde bulunan Mektep taşıdı levhasını görememesiymiş. 

Şoförler Hususu yetkililere ne kadar anlatsa da, Görevliler bir şey yapamayacaklarını kocaeli haberleri söylemişler. Şoförler açısında büyük mağduriyet yaratan bu olayın, çocuklar için yarattığı tehlikede bir an önce göz önüne alınmalı.



kocaeli haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder