13 Eylül 2014 Cumartesi

Akça Camii Caddesi gelişiyor


Akça Camii Caddesinin uzunluğu yaklaşık 550 metre. Bunun 170 metresi Ömerağa Mahallesinde 380 metresi de Karabaş Mahallesi Hudutları içerisinde bulunmakta. Akça Camii Caddesindeki iş yerleri son Devirde Olabildiğince kıymet kazandı. Cadde Üstünde yaptığımız çalışmada satılık iş yerlerinin azlığı dikkatlerden kaçmadı. Bunlarda birine örnek de 12 metrekare iş yerinin satılık Ücreti 150 bin TL, kocaeli haberleri kiralık olarak da bin TL. Tekrar 17 metrekare iş yerinin satılık kocaeli haberleri fiyatını da 250 bin TL olarak ilanlarda görmeniz mümkün. Cadde sonuna doğru, meslek lisesine yakın bir yerdeyse, 80 metrekare alanlı, köşe iş yerinin kirası da 3.000 TL olarak kiralanmayı beklediğini görebilirsiniz.





YENİ BİNALAR DA VAR

Cadde Üstünde az sayıda da olsa yeni iş yerlerini görmeniz mümkün. Cadde Üstünde yapılan yeni inşaatlardaysa Ücretler fazla Henüz çok olduğu tahmin ediyoruz. Zaten bu günlerde cadde Üstünde yapılan yeni binalarda satılık iş yerleri de yok. Bundan birkaç ay önce Akça Camii karşısında 60 metrekare iki katlı binayı satmak isteyenlerin istediği rakam da 850 bin TL kocaeli haberleri olduğunu düşünecek olursanız, ileride yeni bina, kocaeli haberleri iş yerleri Ücretleri fazla Henüz çok kıymet kazanması Samimi dahi olmayacaktır.





KONUTLAR DEĞERSİZ

Akça Camii Caddesi Üstünde olan konutlarsa iş yerlerine göre fazla Henüz değersiz. Merkezde olmasına rağmen bakımsız, kalitesiz ve eski daireler alıcı bulmakta zorlanıyor. Birkaç Sene içerisinde Ev amaçlı kullanılan dairelerin, Büro olarak kullanılacak olma beklentisi, belki bir nebze Ev fiyatlarını artırmasını sağlayabilir. Zaten şunu net söyleyebiliriz; birkaç Sene içerisinde Akça Camii Caddesi Üstünde fazla da Ev amaçlı kullanılan daire kalmayacak.





YATIRIM YAPABİLİRSİNİZ

Bu sonuçlar çerçevesinde yatırımcılara Akça Camii Caddesi Üstünde iş yeri almalarını Öneri ediyoruz. İzmitin zaten sıkışık olan ticari caddelerinin yetersizliğini de göz önüne alacak olursak, caddeye yatırım yapan fazla kocaeli haberleri kısa Zaman içinde mühim kar elde edecektir. Bu önerimizi söylerken, birkaç Sene öncesinde de kıymet artışlarını göz önüne aldığımızı söylemek isteriz. Akça Camii Caddesinin şimdiden yıldızı parlamakta.



 



kocaeli haberleri kocaeli haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder