13 Eylül 2014 Cumartesi

Karaosmanoğlu: Belediyecilik dua alma sanatıdır


Kocaeli megakent Belediye reisi Kocaeli Büyük Şehir Belediye Başkanı, Mahalli yönetimlerde bilgi ve tecrübe paylaşımı kapsamında gittiği Karadeniz çalışma ziyaretlerinde son gününü Ordunun Ünye ve Fatsa ilçelerine kocaeli haberleri ayırdı. Burada ilçe belediye başkanlarından bilgi Meydan reis Karaosmanoğlu, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.



 



VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ



Karaosmanoğlu, Ünye İletişimlerinin başlangıcını Şeyh Yunus Emrenin kabirlerinden olarak kabul edilen türbeyi ziyaret ederek yaptı. Burada Şeyh Yunus Emrenin ruhuna dua eden reis Karaosmanoğlu, vatandaşlarla da bir araya gelerek onlarla sohbet etti. İncelemelerine Ünye Belediyesinin Hayvan Pazarını inceleyerek devam eden reis Karaosmanoğlu, bu de bir araya gelen reis Karaosmanoğlu “Burada ki çalışmaların Sıhhatli ve kalıcı olmasından dolayı memnunum. kocaeli haberleri Belediye başkanlarımızın ortak çalışmasından dolayı umutlandım ve heyecan aldım. hakikaten vatandaşın ihtiyaçlarına dönük çalışma yapıyorlar. kocaeli haberleri Bu Biçimde çalıştıkları sürece bu bölge Karadenizin incisi olacaktır İzahlarında bulundu. ve ayrıca reis Karaosmanoğlu hayvan pazarının yapımını gerçekleştiren işçilerle de bir araya gelerek sohbet etti.  



 



HİZMET YAPARKEN DUA ALMAYI ÖN PLANDA TUTUN



Kocaeli megakent Belediye reisi Kocaeli Büyük Şehir Belediye Başkanı saha kocaeli haberleri Araştırmalarının ardından, Ünye Belediye reisi Ahmet Çamyarın makamında ilçe genelin de ki Başka çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, Ünye Belediye reisi Ahmet Çamyara, “Belediyecilik dua alma sanatıdır. vatandaşın isteklerini kocaeli haberleri dikkatli dinleyin. Onlara hizmet ederken dualarını almayı ön planda tutun. Yetimlerle garipleri kollarken hizmetlerinizi insan odaklı yapmaktan vazgeçmeyin. Hizmetlerinizi ibadet kadar mühim tutun dedi. reis Karaosmanoğlu Ünye Belediye reisin hediyelerini kabul ederken, İlçe merkezinde de Araştırma yaparak vatandaşlarla sohbet etti.



kocaeli haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder