18 Eylül 2014 Perşembe

Şenol suskunluğunu bozdu


kocaeli haberleri

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO)nın 24 Sene başkanlığını kocaeli haberleri yapan, geçtiğimiz hafta ise İdare kurulu Azaları tarafından görevden edinilen Ender Şenol, suskunluğunu bozdu. Hakkındaki iddialara açıklık getiren Şenol, uygulananların tamamının hukuksuz olduğunu Anlatım ederek yasal Proses başlattığının da altını çizdi. Şenol, hakkındaki iddialara yazılı olarak Yanıt verdi, şu konulara değindi: 





YÖNETİCİLİK VASFI YOK

 “Haziran 2013te yapılan genel kurulda Yanlızca bizim meslek örgütümüzde uygulanan Tercih sisteminin sonucu olarak üç Farklı gruptan 3+2+2 dağılımla 7 kocaeli haberleri Yapı İdare kurulu seçildi. Fakat seçimden bu güne kadar 2+2 Şahıs şeklinde yer Meydan İdare kurulu üyelerinin, ısrarla taraf olma anlayışını sürdürmeleri üzerine Beraber üretebilme imkanları bir türlü oluşamamıştır. Dün İdare kurulu üyeliğine seçilmiş kocaeli haberleri Fakat hala yöneticilik vasıflarını kazanamamış kişiler, benim yöneticiliğimi değerlendiremezler.  





YAPTIKLARI YASAL DEĞİL

Bunu değerlendirecek yegane merci, meslek mensubunun ta kendisidir. Bugün odada kendilerine Vazife biçmiş olan kişiler, kendi düşünce, ahlak, meslek ahlakı ve etiğine caiz olmayan yaptıklarını artık her cemiyette esas Norm  haline geldiği şekli ile karşılarında kocaeli haberleri saydıkları insanlar tarafından yapıldığını Diyerek yol yürümektedirler. Bu İdare kurulu Azalarının yaptıkları Görev taksimi, iddia ettikleri üzere yasal değildir. evvela o toplantı, yasal Daveti yapılmadan “Biz yaptık oldu şeklinde yapılmıştır. 





YASAL Proses BAŞLADI

Bu fiiller kuruma karşı işlenmiş suç niteliğinde değerlendirilerek, tarafımdan yasal işlemlere başlanılmıştır. TCK 262. maddesi hükmüne dayanak başlatılan adli süreçte, müessese avukatının bulunmasından Henüz tabii bir durum olamaz. 24 Sene büyük bir onurla başkanlığını yürüttüğüm kurumumuzun adının, böyle bir kaos ile kamuoyunun gündemine gelmesi, Kocaelide olduğu gibi  ülke çapında da meslek camiasında  büyük ve mühim bir reaksiyon doğurmuştur. Bu güne kadar susmuş olmam, müessese isiminin Henüz kocaeli haberleri çok yıpranmasını engellemek içindir.



 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder