29 Eylül 2014 Pazartesi

SEDAŞ, artık yeni apartmanında


SEDAŞ Tüketici Hizmetleri Merkezi artık yeni adresinde ve yeni apartmanında hizmet vermeye başladı. Elektrik piyasasında gerçekleştirilen hukuki ayrıştırma gereğince elektrik dağıtım faaliyetleri ile perakende satış faaliyetlerini birbirinden ayıran Adapazarı kocaeli haberleri Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), şimdi de hizmet alanlarının Tekrardan yapılandırmasını gerçekleştirerek, SEDAŞ Tüketici Hizmetleri Merkezini yeni hizmet apartmanında konuşlandırdı. 





İŞLEMLER BAŞLADI 

Tüketici mizmetleri merkezinde 1 Eylül tarihi kocaeli haberleri itibarıyla, yeni abonelik, enerji müsaadesi, proje onayı, hasarlı cihazlar, gerginlik düşüklüğü, kaçak tutanağı ve kaçak takip cezalı ödeme işlemleri, aydınlatma ve direk talebi, elektrik şebekesine ilişkin talepler, sayaç okuma, kesme açma, sayaç arızası konularında tüketicilerden gelen başvuru, talep ve önerilere ilişkin işlemler gerçekleştirilmeye başladı. 





ESKİ YER DURUYOR 

Tüketiciler, Davet merkezini 444 5 186 nolu telefonundan da detaylı bilgi alabiliyor. 

SEDAŞın kendi faaliyetiyle Alakalı karşıladığı taleplerin dışında kalan ve perakende satış faaliyetini ilgilendiren başvurular için SEDAŞ Tüketici Hizmetleri Merkezinin ayrıldığı Şehit Rafet Karacan Caddesi üzerindeki adreste bulunan tüketici hizmetleri merkezi faaliyetini sürdürmeye devam edecek.



kocaeli haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder