12 Eylül 2014 Cuma

Çayırova Belediyesinde yeni zabıtalar Ant etti


Çayırova Belediyesinde kocaeli haberleri 1 senelik Vazife sürelerini tamamlayan ve asaletini Meydan 12 zabıta memuru kültür salonunda düzenlenen törenle Ant etti. Törene Çayırova Belediye reisi Şevki Demirci, AKP ve CHP meclis üyeleri, belediye reis yardımcıları, Miktar amirleri ve belediye zabıta memurları katıldı.





AİLELERİ DE KATILDI 

Çayırova Belediyesi bünyesinde 1 Sene önce KPSS ile atamaları yapılan ve 1 senelik süreci tamamlayan 12 zabıta Çalışanının 11i kocaeli haberleri törene katıldı. Rahatsızlığından dolayı 1 memurun katılamadığı merasimde evvela zabıta Çalışanının görev, yetki ve sorumlulukları hatırlatıldı. Zabıta haftasının 188. Sene dönümünün de kutlandığı merasimde Ant edecek memurların aileleri de duygulu anlar yaşadı.





BAŞKAN kocaeli haberleri TEBRİK ETTİ 

Törende konuşan reis Demirci şunları söyledi: “Bu Sene 188.sini kutladığımız Zabıta Haftasında 11 zabıta memurumuz da asaletini alacaktır. Bu fazla manalı ve güzel bir duygu. Memuriyet görevine belediyemizde başlayan ve aday memurluk süresini başarıyla tamamlayan zabıta memuru kardeşlerimi tebrik ediyorum. Bugün burada kocaeli haberleri edeceğiniz yeminin her biriniz için 30 seneden çok sürecek memuriyet hayatınızda size rehber olmasını, kanunsuzluğa kocaeli haberleri ve haksızlığa karşı vicdanınızın sesi olmasını umuyorum. Sizler kutsal bir görevi ifa etmektesiniz. Bu kutsal görevinizle Beraber Bütün zabıta teşkilatımızın Zabıta Haftasını Yine kutluyor, mesleğe yeni başlayan siz Kıymetli kardeşlerimi tebrik ediyorum. 





YEMİN ETTİLER 

Belediye reisi Şevki Demircinin konuşmasının Peşinden Ant merasimine geçildi. Türk bayrakları ile donatılmış masaların çevresine geçerek bayrağa el basarak and içen 11 zabıta memuru sertifikalarını Çayırova Belediye reisi Şevki Demirci ve protokol üyelerinden aldı. Ant merasiminin Peşinden reis Şevki Demirciye çiçek takdim eden zabıta kocaeli haberleri memurları Henüz sonra mutluluklarını aileleri ile paylaştı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder