5 Eylül 2014 Cuma

Köylüler tapularıyla güldü


Kocaeli megakent Belediye reisi Kocaeli Büyük kocaeli haberleri Şehir Belediye Başkanı, Dilovası Köseler Köyünde şuyulandırılması tamamlanmış 900 dönümlük arazının 710 dönümünün tapularını köylülere dağıttı. 220 halk tapularını almanın sevincini yaşadı. Tapu dağıtım merasimine İzmit kocaeli haberleri megakent Belediye reisi Kocaeli Büyük Şehir Belediye Başkanı, Dilovası Belediye reisi Ali Toltar ve vatandaşlar katıldı. reis Karaosmanoğlu, milletin efendisi olan köylülerin haklarını koruduklarını söyledi. 





KÖSELER GELİŞECEK 

Gelişen Kocaelide Gereksinim duyulan bu çalışmayla köylünün haklarının korunduğunu, imara açılan yerlerin değerlendiğini vurgulayan reis Karaosmanoğlu, “Gerekli görülen ve tasarlanan bir çalışmaydı. Organize kocaeli haberleri sanayi bölgelerine yakın bu alanın imara açılmasını sağlayarak, planlı şehirleşmenin yolunu açtık. Köylümüzün yerleri değerlenmiştir. Tapularınız sizlere hayırlı olsun. Asıl hizmet şimdi başlayacak. Köseler Köyü artık uzakta bir köy değildir. Alt Kişilik ve üst Kişilik mevzusunda gelişmeler yaşanacak dedi. 





SÖZLER TUTULDU

Kocaeli Semtinin büyük restorasyondan geçtiğini ve yaşanabilir İl olmayı da başardıklarını Anlatım eden reis Karaosmanoğlu, bu değişimin planlı olduğunu ve mühim bir Biçimde kocaeli haberleri çalıştıklarını cümlesine ekledi. merasimde konuşan Dilovası Belediye reisi Ali Toltar ise “Verilen sözü yerine getirdik. Dağıtılan bu tapuların köylümüze hayırlı olmasını diliyorum. Planlanarak gerçekleşen bu çalışma geleceğe yönelik bir dönüşümdür. Köylümüzün mutluluğu, bizim mutluluğumuzdur yorumlamasında bulundu.



kocaeli haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder