27 Eylül 2014 Cumartesi

İzmit Kaya piknik yaptı


Kentimizin önde kocaeli haberleri gelen firmalarından bir tanesi olan İzmit Kaya Şirketler Topluluğu çalışanlarıyla Beraber Balaban Köyünde bir kaynaşma pikniği gerçekleştirerek hoşça vakit geçirdi. Firma Personellerinin ailelerininde katılım sağladığı etkinlikte, Firmanın kurucusu kocaeli haberleri İsmet Kaya İdare kurulu Azaları Atalay Kaya, Hasan Kaya, Mehmet Kaya da Amade bulundu.İş dünyasının hareketliliğinden bir nebze uzaklaşan İzmit Kaya topluluğu, oyunlarla bol bol eğlenmeyi de ihmal etmedi



 



ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Langırt turnuvası, halat çekme yarışı, kırkayak yarışı ve çeşitli oyunlarla devam eden piknik şölenine katılan herkes, kendileri için kurulan oyun alanlarında günlük yaşamın stresinden uzak, Zevk dolu bir gün geçirdi. Etkinlikte kapsamında çocuklarda unutulmadı. Palyaçolar eşliğinde gönüllerince eğlenen çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı. Başta langırt turnuvası olmak üzere Tüm oyunlar büyük çekişmelere sahne olurken, Bütün oyunlara İdare kurulu Azaları Çalışan ile Beraber katılım gösterdi. Piknikte düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere de çeşitli hediyeler verildi. 



 





 



ÇALIŞANLARA HİZMET PLAKETİ

Etkinlik kapsamında Şirket emektarları da unutulmadı. İzmit Kaya Şirketler Topluluğu bünyesinde 10, 20, 30 ve 40 Sene Personel kocaeli haberleri personellere hizmet plaketi verildi. Firmanın en eski personellerinden olan elektrik ustası Muhammer Karatepeye 41 yılın anısına hizmet plaketi verilirken, Muhasebe amiri Sadettin Bayraktara 30 senelik Beraberlik anısına ödül takdiminde kocaeli haberleri duygusal anlar yaşandı. ödül merasimi Ardında yapılan replik kimin ve Firmanın enleri yarışmaları kahkaha dolu anlar yaşatırken kazananlara da madalyaları yöneticiler tarafından takdim edildi.



 





kocaeli haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder