18 Eylül 2014 Perşembe

Tekno-Girişimciler sertifikalarını aldı


kocaeli haberleri

Doğu kocaeli haberleri Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ve TÜBİTAK Marmara Teknokent A.Ş. (MARTEK) arasında ağustos ayında imzalanan ‘Tekno-Girişimcilik Kampı İşbirliği Protokolü çerçevesinde Tekno-Girişimcilik Kampı gerçekleştirildi. TÜBİTAK Gebze Yerleşkesinde 5 gün süren kamp programını başarıyla tamamlayan 30 tekno-girişim adayı için IB Tech Şirketin konferans salonunda merasim düzenlendi. Başarılı olanlara sertifika ve plaketlerini kocaeli haberleri MARKA Genel yazmanı Dr. Fatih Akbulut başarılar dileyerek takdim etti. 





GELİŞMESİ GEREKİYOR

Törende bir konuşma yapan genel yazman Akbulut, “Küresel imalat ve kıymet zincirinde yüksek katma değerli, yenilikçi ve teknoloji odaklı mahsül ve hizmetlere geçiş kalkınmanın kilit öğelerinden biri haline gelmiştir. Uluslararası boyutta rekabet edebilmek için tekno-girişimciliğin geliştirilmesi ve güçlendirilmesi gerekmektedir. Gençlere yönelik gerçekleştirdiğimiz bu tekno-girişimcilik kampı, bölgemizdeki potansiyelin harekete geçirilerek rekabetçi bölgeye kocaeli haberleri ulaşılabilmesi açısından ehemmiyet taşımaktadır diye konuştu.  





GENÇLERE DAVET 

Akbulut, gençleri 5 Şehirde bulunan ajansın Yardım ofislerine Çağrı ederek, “Gerçekleştirdiğimiz bu teşebbüs kampının Milli boyuttan uluslararası boyuta taşınması mevzusunda MARTEK ile işbirliğimizi devam ettireceğiz. Tekno-girişimci gençlerimizi de bilgilendirmek üzere 5 Şehirde bulunan yatırım Yardım ofislerimize Çağrı ediyorum dedi. ve ayrıca kampın en iyi 5 projesinin sahipleri, 25 bin TL değerinde ayni veya kocaeli haberleri nakdi proje Yardımı almaya hak kazandı. 



 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder