29 Eylül 2014 Pazartesi

Kiralanan bisikletleri test ettiler


Haftanın belli günlerinde yapımı devam eden ve başlayacak projelerin kontrolünü gerçekleştiren reis Karaosmanoğlu, vatandaşın bu bölgelere olan ilgisinden de bir hayli memnun olduğunu dile getirdi.

 



İNCELEME YAPTI

Başkan Karaosmanoğlu, Derince 60 Evler Sahilinde yapımı tamamlanmak üzere olan 2. etapta Araştırma gerçekleştirdi. Derince Belediye reisi Ali Haydar Bulutun eşlik ettiği incelemede, projenin hızlı Şekilde tamamlanması için emir verildi. 

 



2. ETAP HIZLI Şekilde BİTECEK

Başkan Karaosmanoğlu, “60 Evler sahili vatandaşlarımıza huzur veriyor. Derince-Körfez Sahil Parkı ve Çevre kocaeli haberleri Düzenlemesi projesinin 2. etabındaki ihtiyaçları tespit ettik. Ekiplerimiz bu bölgede çalışarak, milletimizin arzusu olan yeşil bir sahili şehrimize kazandıracağız dedi.

 



BİSİKLETLERİ DENEDİLER

Başkanlar Karaosmanoğlu ile Bulut, sahili gezen vatandaşlara yakın Alaka gösterirken, sahilde kiralanan iki Yapı bisikletleri de test ettiler. Hayli eğlenceli oldukları gözlenen Başkanlar Karaosmanoğlu ile Bulut, çocukların yakın ilgisine de maruz kaldı. Vatandaşların hizmetlerden dolayı teşekkür etmelerinin yanı sıra kocaeli haberleri Başkanlar Karaosmanoğlu ve Buluttan isteklerini de dile getirdiler. Vatandaşlardan gelen dilekleri Önemle dinleyen reis Karaosmanoğlu, “Şehrimiz yapılan eserlerle kimlik kazandı. İnsanlara küsmüş şehrimiz Yine canlandı. İki sevgiliyi yani deniz ile halkımızı Yine bir araya getirdik şeklinde konuştu



kocaeli haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder