25 Eylül 2014 Perşembe

İdris Ersoy, Belediye-İşi yalanladı


kocaeli haberleri

Hizmet-İş Sendikası İzmit Şube reisi İdris Ersoyun tarafından gönderilen ve Belediye-İşin haberini yalanlayan yazısı; 





Bazı yayın organlarının internet sayfalarında Belediye-İş Sendikasına Derince belediyesinden 128 işçinin geçtiği ile Alakalı haberleri hayretle okuyoruz.



 



Belediye-iş sendikası yetkilileri hangi hayal dünyasında yaşıyor anlamış değiliz.  Derince belediyesinde Personel 128 işçiden Yanlızca fotoğrafta yer Meydan üç beş şahsın dışında Belediye-İşe geçen hiç kimse olmamıştır. 



 



Bu yapılanlar Hizmet-İş Sendikamızın Derince belediyesinde kocaeli haberleri 4 ay önce yapmış olduğu 16 Fiyat zammı ile yapılan Toplu-İş sözleşmesini hazmedemeyen ve geçmişte işçiler tarafından sendikal çalışmaları benimsenmeyip işçiler tarafından dışlanmış kişilerden Diğeri değildir. bir takım insanların sözleşmeyi  baltalama uğruna yaptıkları girişimden ibarettir.



 



Belediye-İş sendikası bizim sendikal anlayışımızı sorgulayacağına kendi sendikal anlayış ve tutarlılıklarını sorgulasın. Kartepe belediyesinin Firması olan Kartepe A.Şde 0 zam yapmaları ve çalışanlardan aidat kesilmesi hangi sendikal anlayışla bağdaşır. Belediye-İş sendikası kocaeli haberleri yetkilileri sendikal anlayışlarını gözden geçirip Yine sorgulasınlar. Kandıra belediyesinde hala işçilerin asgari ücretin az Üzerinde Fiyat almaları hangi sendikal anlayışla bağdaşır.



 



Belediye-işin son zamanlarda sendikalarının başarısızlıklarından dolayı  üye kayıpları yaşamaktadırlar. Kandıra belediyesi Personellerinin Hizmet-İş sendikamıza Aza olmaları kendilerini bir buhram içine sokmuştur. Belediye-işin sendikal anlayışını benimsemeyen  bir fazla işyerinde  istifalar olacak bunlarla Alakalı açıklamayı kocaeli haberleri önümüzdeki günlerde yapılacaktır. Son olarak, Derince belediyesinde fotoğraftaki üç-beş şahsın dışında sendikamızdan istifa olmamış, bu kocaeli haberleri tamamiyle belediye-işin yalan haberidir.





İdris ERSOY

Hizmet-İş Sendikası

Kocaeli Şube Başkanı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder