14 Eylül 2014 Pazar

Kocaeli Sanat Okulunun SINIFLARI BOŞ KALDI


İlimizin kocaeli haberleri en esaslı okullarından olan Kocaeli Yöntem ve Endüstri Meslek Lisesi, bu Yıl ilk Kez belirlediği kontenjanları dolduramadı. Bir fazla Mektebin Anadolu lisesi olması, okullara tercihlerin bakanlık tarafından belirlenmesi ve bir takım ilçelerde de endüstri meslek liselerinin açılmasıyla, Kocaeli Yöntem ve Endüstri Meslek Lisesinin bu Sene sınıfları dolmadı. 





RAĞBET GÖRMEDİ 

İzmit Yöntem ve Anadolu kocaeli haberleri Meslek Lisesinde; elektrik-elektronik, metal, mobilya, kimya ve pc bölümlerinin 10-11 ve 12nci sınıfların kontenjanlarının suratta 30u, okulların açılmasına sayılı günler kala hala boş durumda. Kontenjanların suratta 70nin dolduğu öğrenilirken, suratta 30u için ise talep gelmesi halinde dolabileceği açıklandı. 





DÖNEM SONUNA KADAR

İzmit kocaeli haberleri Yöntem ve Endüstri Meslek Lisesindeki kontenjanlar birinci dönem tatiline kadar açık tutulacak. İsteyen öğrenciler bu Zaman zarfında alanlarını da değiştirebilecek. Meslek lisesine kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler; mevcut okullarından meslek lisesine gitmek istediğini vurgulayan dilekçeyi Mektep yönetimi tarafından gönderecek, Talebe velisiyle Beraber meslek lisesine giderek derhal kayıt yaptırabilecek.



kocaeli haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder