11 Eylül 2014 Perşembe

İlk zil Gübretaşta çalacak


İlk ve ortaöğretim kurumlarında yeni eğitim sezonu, 15 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Yeni eğitim yılının açılması Sebebiyle Şehrimizdeki çokca okulda çeşitli merasimler gerçekleştirilecek. Fakat resmi merasim ise Başiskelede yapımı bu Sene tamamlanan Gübretaş İlkokulunda yapılacak. Protokolün de kocaeli haberleri katılımıyla pazartesi günü saat 10.00da yapılacak açılış merasimiyle Beraber simgesel Mektep zili de Gübretaş İlkokulunda çalacak.





4 KAT 24 kocaeli haberleri DERSLİK

1961den bu yana Yarımcadaki tesisleriyle bölgenin istihdam ve ekonomisine katkı sağlayan sektörünün öncü kuruluşu Gübretaş, bu Defa de Kocaeliye yeni ve Çağdaş bir eğitim kurumu kazandırdı. Firmanın sosyal Mesuliyet projesi olarak 60. Sene dönümü anısına yaptırdığı 4 kat ve 24 derslikten oluşan 720 Talebe kapasiteli Başiskele kocaeli haberleri Gübretaş İlkokulu, AB Kişilik standartları dikkate alınarak inşa edildi.



 







60. Sene ANISINA

Yuvacık Paşadağ Mahallesinde inşa edilen okul, dersliklerin dışında deneylik ve benzeri 19 sosyal alanla engelli öğrenciler de düşünülerek yapılmış bir donanıma sahip. Sosyal Mesuliyet alanında eğitime kocaeli haberleri verdiği Dikkatle dikkat çeken Gübretaş, kuruluşunun 60. Sene dönümü anısına iki Değişik Şehirde Mektep yaptırdı. Bilindiği gibi Gübretaşın Hatay-İskenderunda yaptırdığı ortaokul, 2013 Senesinde eğitime başlamıştı.





NİSANDA TAMAMLANDI

Kocaeli Valiliği ile 2012 Senesinde imzalanan protokolle yaptırılma kararı edinilen Başiskeledeki Gübretaş İlkokulunun inşasına projelendirme aşamasının Peşinden geçen Sene başlandı. Geçtiğimiz nisan ayında tamamlanarak Şehir Ulusal Eğitim Müdürlüğüne devri gerçekleştirilen okul, bu sezondan itibaren yeni öğretmen kadrosu ve öğrencileriyle kocaeli haberleri buluşarak eğitimin hizmetine sunuluyor.



 







3 AÇILIŞ BİRDEN

Protokol Azalarının katılacağı Mektep ve eğitim-öğretim senesi açılış programı saat 10.00da başlayacak. Gübretaş İlkokulunun  ardından ise saat 11.30da Selim içtenlikle Mesleki ve Yöntem Anadolu Lisesinin, saat 14.00te de Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulunun açılışı yapılacak. 2007 yılından bu yana çiftçi çocuğu olan Tarım fakültesi öğrencilerine burs Yardımı sağlayan Gübretaş, yaptırdığı Mektep binalarıyla da eğitime verdiği Yardımı taçlandırdı



kocaeli haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder