14 Eylül 2014 Pazar

Marmara OSGB dualar ile açıldı


kocaeli haberleri
 


Marmara Ortak Sıhhat ve Emniyet Birimi Körfez Mahallesi Şehit Hasan Sokakta hizmet girdi. Açılışa megakent Belediye reis Vekili Zekeriya Özak, AKP Şehir reisi Mahmut Civelek, AKP Milletvekili Zeki Aygün, MÜSİAD reisi Recep Şengül, Şehir Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ve davetliler katıldı. Açılışta konuşan MÜSİAD reisi Şengül, İş sağlığı ve Güvenliği mevzusunun Türkiyede giderek ehemmiyet kazandığını dile getirerek, Marmara OSGBnin kente hayırlı olmasını diledi.





ÖNEM KAZANIYOR

MÜSİAD üyesi 20 işadamının ortak olarak kurduğu Marmara kocaeli haberleri Ortak Sıhhat ve Emniyet Birimi, Körfez Mahallesi Şehit Hasan Sokakta kocaeli haberleri hizmete açıldı. Genel Müdürlüğünü Mete Arıcanın yaptığı Marmara OSGBde Dr. Engin Akbulut, İş Güvenliği Uzmanı Modern Uygur, Hemşire Songül Kaya ve yazman olarak Züleyha Serdengeçti Vazife yapacak. Marmara OSGBnin açılışında Kelam alarak İş Sağlığı ve Güvenliği konusuna dikkat çeken MÜSİAD reisi Recep Şengül, Önceki gün torba Kanun da geçti. İş Sağlığı ve Güvenliği mevzusu ülkemizde giderek ehemmiyet kazanmaktadır. Bu kuruluşun da bu Meydanda en iyi hizmeti vereceğini düşünüyorum dedi.





KONTROLLÜ Zor GEREKİYOR

AKP Şehir reisi Mahmut Civelek, Marmara OSGBnin açılışında yaptığı konuşmada, son dönemler artan iş kazalarına kocaeli haberleri dikkat çekti. Civelek, Bu tarz olaylar kocaeli haberleri hep oluyordu. Açılan bu müessese ise bu Meydanda mühim bir eksikliği tamamlayacaktır. Herkes işini doğru bir Biçimde yaparsa iş alanında üzücü olaylar ile karşılaşmayız dedi. Civelekin Peşinden konuşan AKP Milletvekili Zeki Aygün, İş sağlığı alanında kontrollü bir gücün olması gerekmektedir. Burada açılan bu kuruluşun da bu Meydanda üstüne düşeni yapacağından şüphemiz yoktur. İş Sağlığı ve Güvenliği mevzusunda kuruluşlardan da önce Ferdi olarak zihinsel bir mübadele gerekmektedir. Bunun da zamanla olacağını düşünüyorum şeklinde konuştu. Konuşmaların Peşinden Şehir Müftüsü Mehmet Sönmezoğlunun duaları ile kurban kesildi. Protokol Azaları Marmara OSGByi gezerek Çalışanı de tebrik etti.



kocaeli haberleri kocaeli haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder