21 Eylül 2014 Pazar

Otobüs şoförleri isyanda


kocaeli haberleri

Çeşitli programları ve davranışları Sebebiyle yolcular tarafından Devamlı şikayet edilen Hususi vatandaş otobüsü şoförleri bu Defa şikayetçi oldu. Şoförler, otobüs durağı olarak yapılan ceplere Hususi araçların park etmesi Sebebiyle trafik polisleri tarafından kendilerine ceza kesildiğini belirterek Başkaldırı etti. Kocaelinin yolcu taşımacılığını üstlenen şoförler bu duruma bir an önce çözüm bulunmasını istedi.





ÇARESİZ KALIYORLAR

Otobüs şoförleri, yolcu indirip bindirirken durakların bulunduğu ceplere araçların gelişigüzel park etmesi Sebebiyle sıkıntı yaşadıklarını anlattı. Hususi araçların cebi işgal etmesi Sebebiyle yol ortasında yolcu indirip bindirmek zorunda kaldıklarını anlatan şoförler, polis ve trafik zabıtasının bu hususda kendilerine kocaeli haberleri ceza kesmesi Sebebiyle çaresiz kalıyor.





ŞOFÖRLER fazla HAKLI

Otobüs şoförlerinin şikayet ettiği Hususu kontrol etmek ve olaya şahitlik etmek için Kocaeli merkezinde bir tur attık. Yaptığımız Araştırma Ardında şoförlerin söylediklerinde ne kadar haklı olduğunu gördük. Kocaeli İl merkezinde, önünde Vasıta park etmemiş otobüs durağı yok gibiydi. çokca otomobil, yolcu indirip-bindirmek için yapılan durakların önüne gelişigüzel park ediliyor. kocaeli haberleri Yetkililerin bu duruma bir an önce el atması gerekiyor. - Emrah TAŞTAN -



 





kocaeli haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder