25 Eylül 2014 Perşembe

250 Şirketin katılımı ile SANTEK14 açıldı


kocaeli haberleri

İlki geçen Sene 167 Şirket ile gerçekleşen Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı SANTEKin ikincisi yaklaşık 250 Şirketin katılımı ile kurdele kesilerek açıldı. Tüpraş, Ford ,Pirelli, Sarkuysan, Kibar Holding Polisan kocaeli haberleri DYO, Diler, lider Şirketlerin yanı sıra Halkbankın da sponsor olarak yer aldığı SANTEK 14 ‘de Deniz Güçleri Komutanlığı ve Aselsan ‘da  ikili görüşmeler yapmak üzere satın alma ekipleriyle Beraber stantlarıyla yer aldılar. megakent Belediyesi İnterteks Fuar alanında gerçekleştirilen açılış kocaeli haberleri etkinliğine; ilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AKP İzmit Milletvekili Sibel Gönül, Hataya atanan Kocaeli Valisi Ercan Topaca, megakent Belediye reisi Kocaeli Büyük Şehir Belediye Başkanı, Lüksemburg Büyükelçisi ve Venezüella Bolivar Cumhuriyeti Başkonsolosu, Gölcük Tersane Komutanı Tuğamiral Şevki Şekerefeli, Kocaeli Belediye reisi Nevzat Doğan, KOTO reisi Murat Özdağ, KSO reisi Ayhan Zeytinoğlu ve mühim iş adamları katıldı. 3 gün sürecek olan fuarda Türk ve yabancı iş firmalar, ikili ilişkiler bulma fırsatı yakalayacak.



 



“MARKA KENT OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

Programın açılış konuşmasını KOTO reisi Murat Özdağ kocaeli haberleri gerçekleştirdi. Özdağ, Yararlı ve hayırlı bir fuar olmasını diliyorum. Hızlı gelişen bir ticaret kent olmamızın yanı sıra turizm kenti olmak yolunda ilerlemeliyiz. SANTEKin Benzer Sürede kongre ve fuar merkezi olarak adlandırılıyor olması da kentimiz açısından son derece faydalıdır. Şehirlerin Ucuz gelirlerini değiştiren jeopolitik ehemmiyet etkendir. Bu nedenle çevreci şirketleri desteklemekteyiz ve bu tip organizasyonlara ihtiyacımız olduğu unutulmamalıdır. Bu iş birliği Yanlızca İzmit ile sınırlı kalmadı ve çokca çevre kocaeli haberleri odaların desteğini gördük. Kocaelinin marka kenti olması yolunda her türlü katkıyı sunacağız dedi.



 



“BAŞARILI İŞBİRLİĞİ BEKLİYORUZ“

Programda konuşan KSO reisi Ayhan Zeytinoğlu, ‘SANTEK14e katılımın giderek artması bizleri mutlu ediyor. Geçen Sene 167 Şirket ve kuruluş katılım göstermişti. Bu Sene bu sayı kocaeli haberleri yaklaşık 250 firmaya çıktı. Doğu Marmara Bölgesinde yer Meydan illerimizdeki işletmelerimizin yanı sıra bu Sene Diğer illerden ve hatta uluslararası firmalarımız da katılım gösterdiler. Bu fuar ile en büyük beklentimiz; firmalarımızın başarılı işbirlikleri kurmalarıdır. türkiyenin önde gelen işletmeleri fuarda kocaeli haberleri yer alıyorlar. En önemlisi; bu Sene Deniz Güçleri Komutanlığı ve ASELSAN Fuara birer stantla katıldılar. Katılan her bir firmamıza ve kurumlarımıza yek yek teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.





“HEDEF BİN 500 İŞ GÖRÜŞMESİ    

Devamında Zeytinoğlu, ‘Geçen Sene büyük bir başarı ile gerçekleştirilen, Match4Industry eşleştirme etkinliğimiz bu Yıl Tekrar SANTEK14 ile partner zamanlı düzenleniyor. 21 Değişik ülkeden 120 yabancı firma, Türk şirketleri ile işbirliği yapmak amacıyla ilimize geldiler. Etkinliğe Türk şirketlerle Birlikte totalde 250yi aşkın Şirket katılıyor. Böylelikle bölgemizdeki firmalarımızı yabancı firmalar ile buluşturuyoruz. Umarız firmalarımız başarılı işbirlikleri kurarlar. Hedefimiz bin 500ün Üstünde uluslararası iş görüşmelerinin gerçekleşmesidir ifadelerine yer verdi.



 



“DÜNYADA ARTIK Kelam SAHİBİYİZ

Başkan Kocaeli Büyük Şehir Belediye Başkanı ise, ‘biz bu fuarları kocaeli haberleri önemsiyoruz ve her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Biz odalarımızın yanındayız. Burada fuarlar Olabildiğince biz memnuniyet duyuyoruz. Kaliteyi üretiyoruz. derhal derhal her hafta bir sanayicimizi ya da fabrikamızı ziyaret etmeye çalışıyorum. Ne kadar Muhteşem stratejik çalışmalar yapılıyor. dışalım ve ihracatlar kocaeli haberleri yapıyoruz. Artık dünyada Kelam sahibiyiz. İddialıyız, inançlıyız ve kararlıyız. Henüz fazla üreteceğiz ve Kuvvetli bir ülkemiz olacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.





“FUAR AMACINA ULAŞACAKTIR

Hataya atanan İzmit Valisi Ercan Topaca, ‘SANTEK2in ilimize, bölgemize, sanayimize hayırlar getirmesini diliyorum. Firmalarımız ile yabancı kocaeli haberleri firmalar arasında fazla iyi ilişkiler kurulacağını düşünüyorum. Yabancı Şirketlerin bizim firmalarımızı tanıması adına fazla iyi bir fuar olacak. Her Sene yabancı Şirketlerin katılımının artmasıyla amacına ulaşacaktır. Buraya katılan ülkelerin üretimine katkı sağlayacak bir fuar olacak. Emeği geçen herkese fazla teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.





ULUSLARARASI KONFERANS VERİLECEK

Bu Yıl fuara alanı içinde ilki 2012 Yılında İstanbulda yapılmış olan “2.inci Uluslararası Tesis, Tedarik, Yatırım Konferansı da gerçekleştirilecek. ABD ve dünyada Tesis, kocaeli haberleri Tedarik Yatırım ve Yönetiminde Dam kuruluş olan IFMA (International Facility Management Association) ve Avrupanın Benzer konudaki lider kuruluşu olan EuroFMden gelen konuşmacılarla Türkiyeden bu mevzularda uzman profesörler ve üst Seviye yöneticilerin  ‘Geleceğin Tesisleri, Enerji Tasarruflu Tesisler, Tesis Yönetimi ve kocaeli haberleri Güvenliği gibi mevzularda verecekleri konferanslar fuar alanı içerisinde ayrılan Hususi bölümde organize edilecek



 



21 YABANCI ÜLKEDEN 120 FİRMA

Fuar ile partner zamanlı olarak Türk Şirket temsilcilerinin yabancı Şirketlerin temsilcileri ile buluşturan Match4Industry etkinliği de geçen Yıl olduğu gibi bu Yıl de fuar alanı içinde kocaeli haberleri gerçekleştirilecek. Açılış itibarı ile SANTEK14e Almanya, Avusturya, Hollanda, İtalya, Yunanistan, Bulgaristan, Mısır, Sırbistan, Uganda, İsveç, Lüksemburg, Pakistan, Çek Cumhuriyeti, Makedonya, Kanada, İngiltere başta olmak üzere 21 Değişik ülkeden yaklaşık 120 Şirket katıldı. Bu etkinlikte iktisat Bakanlığı tarafından yabancı Şirketlerin kocaeli haberleri konaklama giderleri karşılanacak olup Türk şirketleri için bu etkinlik ücretsizdir.  



kocaeli haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder