17 Eylül 2014 Çarşamba

Derinceden dışsatım rekoru


1963 yılından bu yana ilimizde kocaeli haberleri madeni yağ ve gres üretimini sürdüren Shell Derince Tesisleri, 2013 Sene sonu değerlendirmelerine göre dışsatım hacmini rekor seviyeye ulaştırdı. Shell Derince Tesislerinden 2013te bir önceki yıla kıyasla suratta 57 oranında artış yaşandı ve yekün 21.378 ton dışsatım gerçekleştirildi. 

 



49 ÜLKEYE İHRACAT

117 şahsın istihdam edildiği Shell Turcas Derince Madeni Yağ ve Gres Fabrikası, 2013 Senesinde yekün imalatının suratta 25ini 49 ülkeye kocaeli haberleri ihraç ederek büyük bir başarıya da imza attı. Shell Derince Tesislerinde üretilen madeni yağ ve gres yağı başta Kazakistan, Yunanistan ve Rusya olmak üzere, 49 ülkede 55 Değişik noktaya ihraç ediliyor. İhracatın yanı sıra yurtiçinde de madeni yağ ve gres gereksinimini karşılıyor.  Tesis Türkiyedeki büyük sanayi kuruluşlarına kocaeli haberleri mahsül tedarik ediyor.

 



KOCAELİDEN DÜNYAYA AÇILAN KAPI

Derince Tesisleri, İzmit ve çevre ekonomisi açısından da büyük ehemmiyet taşımayı sürdürüyor. 50 senesi aşkın bir süredir bölge iktisadının lokomotifleri kocaeli haberleri arasında yer Meydan tesislerde üretilen madeni yağ ve gres, Vatan içi ve Vatan dışında demir-çelikten inşaata kadar Değişik sektörlerde kullanılıyor. Tesis, yarattığı hacimle ve ayrıca ülkemiz İhracatçılar Meclisi TİMin “Türkiyenin İlk 1000 İhracatçı Firması listesinde kocaeli haberleri de yer alıyor.



 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder