2 Eylül 2014 Salı

Kandıra Sahillerini Gezdiler


kocaeli haberleri kocaeli haberleri

Kocaeli megakent Belediye kocaeli haberleri reisi Kocaeli Büyük Şehir Belediye Başkanı, son yıllarda turizmin mühim noktalarından biri haline gelen Karadeniz kıyısındaki Kandıra sahillerinde Araştırma gerçekleştirdi. Vatandaşlarla Birlikte denize giren reis Karaosmanoğlu, bölgede yapılan çalışmaları da yerinde inceledi.





BU KENTE HİZMET EN BÜYÜK MUTLULUK

Kocaeli megakent Belediye reisi Kocaeli Büyük Şehir Belediye Başkanına Karadeniz kıyısındaki Kandıra sahillerinde yaptığı incelemelerde Kocaeli Belediye reisi Dr. Nevzat Doğan, Kandıra Belediye reisi Ünal Köken, İtfaiye Daire reisi Doğan Siyah ve KOSKEM Azaları katıldı. İzmit vatandaşının bu bölgelerde tatil yapması ve mutlu olması için mühim çalışmalar yaptıklarını vurgulayan reis Karaosmanoğlu, kocaeli haberleri 7den 70e vatandaşımızı sahillerde yüzlerindeki tebessümle görmek kocaeli haberleri bizi mutlu ediyor. yek amacımız bu güzellikleri korumak ve geliştirmek. Onun için kocaeli haberleri ekiplerimizin ve gönüllülerimizin burada gösterdikleri özveri takdirle karşılanmalıdır yorumlamasında bulundu.



 



TEMİZ ÇEVRE TEMİZ DENİZ

Kocaeli kentinde çevreye verilen önem, meyvesini vatandaşın sahillere olan yoğun ilgiyle kendisini gösterdi. Mavi Bayraklı plajlar, arıtma tesisleri, Emniyet Tedbirleri ve temiz deniziyle de bölgenin turizm mevzusunda mühim bir yere gelmesi sağlandı. Yoğun halk ilgisinin bölge vatandaşının Ucuz manada kalkınmasına katkı sağlaması da Farklı bir olumlu gelişme olarak görülüyor. İzmit megakent Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı İzmit Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) bünyesindeki Çalışan ve gönüllülerin İzmit sahillerindeki başarılı çalışmaları fazla sayıda vatandaşımızın boğulmasının önüne geçiyor. Vatandaşların güvenle denize girdiği Karadeniz sahillerinin Naturel güzellikleri de dikkatlerden kaçmıyor.



 



BERABER DENİZE GİRDİLER

Kocaeli megakent Belediye reisi Kocaeli Büyük Şehir Belediye Başkanı, Kandıra ve Karadeniz sahillerindeki gelişmenin ekiplerin iyi organize olmasıyla başarıldığına dikkat çekti. Henüz iyi sahiller ve yeni Mavi Bayraklı alanların ortaya çıkarılmasını hedeflediklerini vurgulayan reis Karaosmanoğlu, ilçe belediyelerinin proje çalışmalarına ağırlık vereceğini de belirtti. Kocaeli Belediye reisi Nevzat Doğan da, reis Karaosmanoğlu ile denize girerek vatandaşlarla bir araya geldi. Kandıra Belediye reisi Ünal Köken kocaeli haberleri ise halkın istekleri mevzusunda projeler ortaya koyacaklarını kocaeli haberleri söyledi. 



 



ÇOK SAYIDA halk KURTARILDI 

Kocaeli megakent Belediye reisi Kocaeli Büyük Şehir Belediye Başkanı, Karadeniz sahillerine yapılan en büyük hizmetin vatandaşımızın canına dönük çalışma olduğunu kaydetti. reis Karaosmanoğlu, “İtfaiyemiz, gönüllülerimiz ve Yeditepe Üniversitesi Arama Kurtarma Kulübünün bölgedeki çalışmaları meyvelerini vermiştir. fazla sayıda vatandaşımızın canı, bu fedakar arkadaşlarımız sayesinde kurtarılmıştır sözlerini sarf etti.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder