23 Temmuz 2014 Çarşamba

PROJENİN ismi : Jasmine Country


Son Devirde “U harfli reklamları ile gündeme gelen Uluslar İnşaatın yeni projesi Jasmine Country. İlk gözüme ilişen temiz ve Tertipli ortam oldu. İnşaat alanından çok Hayat alanı gibi gözüken proje başlangıç aşamasında. Şık bir satış ofisi yapılmış. Büronun çevre düzenlemesine özenilmiş. İlk intiba, güzel olsun istenmiş. Gördüğümde ilk aklımdan geçen “göz boyamadır oldu ta ki Muhsin Ataş ile tanışana kadar. 





HER YER PLANLANMIŞ

Projenin yerleşim alanını, hafriyatının nereye döküleceğini, hatta işçilerin kimseyi rahatsız etmeden çalışacağı alanı dahi planlamış olduklarını anlatınca demek ki inşaat temiz Tertipli de yapılabiliyormuş dedim. İnşaatın devamında ve bitişine kadar bu Tertibin sürebileceğine çok emin olmasam da, çalışma alanı için bu kadar özenen bir Şirketin inşaatları içerisinde özeneceğine kanaat getirdim. 





HER Tür MEVCUT

Projedeki daireler 14 ay taahhüdü ile satılıyor Fakat Misyon 1 yılını doldurmadan inşaatı tamamlamak. 7 blokta 173 adet daire mevcut. En çok hoşuma giden her çeşidin mevcut olması. Projede 1+1, 2+1, 3+1 normal daireler, 2+1 bahçe dubleksi, 2+1 Dam dubleksi, 3+1 bahçe dubleksi, 3+1 Dam dubleksi,4+1 Dam dubleksi, 1+1 bahçe dubleksi ve 1+1 Dam dubleksi bulunuyor. İster yatırım için ister ikamet için değerlendirin her alım türüne uygun. Ufak dubleksler bilhassa dubleks seven Fakat büyük daire istemeyenlere göre. Bahçe katlarının bahçe terasları, Dam katlarının Dam terasları bulunuyor. Daire Türleri kendi içinde metrekare olarak da çeşitlendirilmiş. Amerikan mutfak ve kapalı mutfak seçenekleri de mevcut.  Anlayacağınız bir bakayım Söyleyerek giderseniz kafanız karışır. Birkaç saat ayırıp daireleri bir bir incelemenizde yarar var. 





SAATLERCE İNŞAATI İZLEYİN

İnşaattan Konut almak zordur, tedirginlik verir, biter mi Tükenmez mi, aman kandırılmayayım bir sürü Fikir kafanıza toplanır. Uluslar İnşaat, yaptığı tanıtım ve satış ofisinde izleme terası oluşturmuş. İnşaat alanını komple görebileceğiniz, isterseniz saatlerce inşaatı izleyebileceğiniz bir teras balkon mevcut. Bu Olabildiğince hoşuma gitti ve gezdiğim hiçbir inşaatta bu tarz bir çalışma görmediğimi söyleyebilirim. Uluslar inşaatın web sitesini de beğendim. Satılan ve kalan daireler ayrıntılı olarak listelenmiş. Metrekareleri ile Birlikte kat planları mevcut. İsterseniz e-katalogdan da faydalanabilirsiniz. Kısa bir Zaman sonra banka kredisi olanakları da başlayacakmış ki bu inşattan Konut alanlar için en büyük garantilerden biridir. 





DEVAMI 44 Hususi VİLLA

Her sitede olduğu gibi standart sosyal alanlar mevcut. Açık kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, Emniyet bulunuyor. 9 dönüm içinde yer Meydan proje, eğimli bir arazide bu nedenle manzara Sorunu yok. Bahçe dubleksi 2 ara kat ve Dam dubleksi olarak tasarlanan katlar komple Tabiat manzaralı. 1. etap olarak tasarlanan inşatın devamında müstakil yüzme havuzlu 44 villa olacak. Bu sayede Jasmine Countrynin çevre Kişiliğinin da kendi kalitesine uygun olarak büyüyecek olması hoşuma gitti. Villaların yapımıyla Birlikte iki etaba da hizmet verecek aquapark inşa edilecek. Etapların devam edecek olması da her Süre alıcıların karınadır. Hem inşaat Şirketi bölgede olacağı için inşaattan kaynaklanan Problem olursa erişim Basit olur hem de yerleşik düzene geçildikçe kaliteli inşaatın devamıyla dairelerin piyasa değerleri artar. Başka yandan yerleşim aşamasında yönetime dikkat edilmeli, nitekim kimse 500-600.000 TL villaların yanında ne için kullanıldığı belli olmayan 1+1 daireler görmek istemez.





PLAZADAKİ Hususi GÖRÜNÜMLER

Projeyi incelerken eşlik eden Muhsin Ataş Olabildiğince genç, ilk anda insana; “bu yaşta inşaat mı yapıyor dedirtiyor ancak, projesini anlatmaya başladığında işin içinden geldiğini anlıyorsunuz. Çocukluğundan beri inşaatlarda büyümek Değişik bir durum, işin içerisinde pişmek ve birde gözlem yapıp yenilikleri eklemek benim en sevdiğim çalışma şekli. Uluslar İnşaat; Green Park Kartepe Otel, Wellness Otel, Ernaz Plaza gibi pek çok proje yapmış. 20 senelik bir inşaat geçmişine sahip. Bu Proses içinde inşaatlarda büyüdüğünü söyleyen Muhsin Ataş “Plazalarda kullandığımız Hususi görünümü Jasmine Countrye de uygulayacağız çok muazzam bir görüntü oluşturacağız diyor. Muhsin Ataş ile girdiğimiz “Ceo mu denir İdare kurulu başkanı mı? tartışmasından sonra ne olursa olsun önemli olanın böyle, projeye hakim olmak dedim kendi kendime. Muhsin Ataşın yorumuyla “Siz gelin şantiyeyi gezin en doğrusunu şantiye bilir.





HERŞEY Mİ MÜKEMMEL?

İlk bakışta Muhteşem gözüken proje umarım devamında da Benzer Biçimde gider. Ne yazık ki ilimizde çok büyük deneyimli Şirketlerin battığını gördük. Alıcıların yarım yamalak inşaatlarda ne yapacaklarını şaşırdıklarına şahit olduk. İnşaattan hele hele temelden Konut almak Güç iştir. Uzun uzadıya inceleyin, tapunuzu Kesinlikle isteyin, sözleşme, Yöntem şartname gibi ayrıntıları Kati es geçmeyin. Verilen taahhütleri takip edin. Jasmine Countrydeki ilk intibaa Olabildiğince iyi Fakat temelden satış yapan bir firma, geçmişi dolu da olsa satış ekibini de Güçlü ve profesyonel tutması gerekir. Alıcılar Yanlızca geçmişe güvenmez, inşaat boyunca kendileriyle bıkmadan usanmadan ilgilenecek profesyonel bir kadro ister. Genç Fakat deneyimli müteahhitler Muhsin Ataş ve Anıl Arda Almaz bu ayrıntıyı Mutlaka atlamamalı. ayrıntılı bilgiyi 0541 321 23 92 numaralı telefondan alabilirsiniz. 





-Gülender Sargın



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder