22 Temmuz 2014 Salı

İzmit Emlaktan ‘3 dev kampanya


Mal sahipleri için de alıcı ve kiracılar için de ‘emlak komisyonu hassas bir konudur. Hizmeti görebilen Şahıslar yaptıkları ödemeden rahatsız olmazlar Fakat genel kanı emlakçının çok yüksek bedeller aldığıdır. Kimi Süre gerçekten de yüksek bedeller konuşulmaktadır. 100.000 TLlik bir satışta devletin verdiği hak her iki taraftan yüzde 3 olmak üzere 6000 TL komisyondur. Fakat genelde 3.000-4.000 TL komisyon üzerinden anlaşılmaya çalışılır. 500.000 TLlik bir satışta komisyon 2 taraftan alınırsa 30.000 TL demektir. Buna birde yüzde 18 KDV eklemeniz gerekiyor. Aslında standart ve belgeli Personel gayrimenkul danışmanları hiçbir Süre bu meblağları alamıyor. Dürüst çalışmayanlar ise çoğu Süre el altından çok Henüz fazlasını alıyor.





KAMPANYALARLA YÜRÜYEN EMLAK

Hal böyle olunca komisyon oranlarında resmi bir kampanya yapmakta yarar gördük. Kısa Zaman için geçerli olacak ve aralıklı olarak Yine edecek kampanya detaylarımızı www.kocaeliemlak.com adresinden bulabilirsiniz. İlk üç kampanyamız; Kent Ev mal sahipleri, Kavanium mal sahipleri ve projeden Konut alacaklar için. Kampanyaların amacı sürümü hızlandırmak ve döngüyü arttırmak. Benzer Sürede Lüzumsuz hurafeleri ortadan kaldırmak.





Kampanya 1-Kent Ev satıcılarına ‘yüzde 1 komisyon: Bu kampanya kapsamında Kent Konutun yaptığı 1-2-3-4 ve 5. etaplarda bulunan dairelerin mal sahiplerinden yüzde 1 oranında komisyon alınacak. Basitçe örneklersek 100.000 TLlik konutunuzun satışını gerçekleştirdiğimiz taktirde Yanlızca 1.000 TL komisyon ödeyeceksiniz. Kent Ev Akçakent ve Umutkent içerisinde Benzer kampanya geçerli. Proses içinde Değişik Kent Ev projelerinde de Aynı kampanyalar yapılacak.





Kampanya 2-Kavanium Alikahya Evleri mal sahiplerine ‘sıfır komisyon: İkinci kampanya kapsamına Kavanium Alikahya Evleri giriyor. Satış yapmak isteyen mal sahiplerinden herhangi bir komisyon talep edilmeyecek. Ev bedelleri üzerine herhangi bir komisyon bedeli eklenmeyecek. Mal sahipleri satış olsa da olmasa da komisyon, İlan bedeli, hizmet bedeli gibi isimler altında herhangi bir ödeme yapmayacak.





Kampanya 3-projeden Konut Meydan alıcıdan komisyon alınmayacak: İzmit Emlak Şirketi olarak Mutabakat yaptığımız 15 adet inşaat projesi bulunmakta. Projeler Başiskeleden Derinceye, Kartepeden Körfeze Değişik mevkilerde. Temelden bitmiş inşaata kadar pek çok aşamada Değişik tip ve kategoride. Daireden dublekse, villadan stüdyo daire her tipin yer aldığı projeler hakkında geniş bilgiyi telefonla alabilirsiniz. Projelerimizden herhangi bir alım yaptığınız taktirde hiçbir komisyon ödemeyeceksiniz. Proje bedellerinin üzerine de hiçbir komisyon konmamaktadır. Firmamız olmadan da gitseniz inşaat firmasından Benzer bedellerle alışveriş yapacaksınız. 





FIRSAT YARATMAK LAZIM

Çoğu Süre fırsatlar elinizden kaçıp gider. Genelde de peşin hükümler ve ön yargılar fırsatları kaçırmanıza Sebep olur. İzmit Emlak Şirketi olarak 13 senelik deneyimimizle sizlere yardımcı olmak istiyoruz. İçinizin Relax olması için her konuda kayıtlı ve evraklı çalıştığımızı bilmenizi isteriz. Mal sahipleri, alıcı kiracılar için hizmet şekillerimizi ve kampanyalardan faydalanmak için 541 321 23 92 - 262 321 23 92 telefon numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz. adresinden Araştırma yapabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder