27 Temmuz 2014 Pazar

Ellibeş Başiskele Ufak Sanayi Sitesi Kişilik Kooperatifini ziyaret etti


Yapılan ziyaretten çok mutlu olan Koop. Başkanı Mehmet Malkoç, Başkan Ellibeşe teşekkür etti. Ziyarette Gölcük Belediyesine ilişkin olan İş yerlerinin anahtarlarını Belediye Başkanı Mehmet Ellibeşe teslim eden Koop. Başkanı Malkoç, Hayırlı olsun temennisinde bulundu.



Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Bölgenin Sanayi sitesi ihtiyacına Yanıt vermek üzere kurulan Başiskele Ufak Sanayi Sitesi Kişilik Kooperatifi, inşaat çalışmalarını tamamlayarak Sanayi sitesi Azalarının hizmetine sunmuş bulunuyor. Sanayici kardeşlerimize hayırlı uğurlu Kocaeli temizlik şirketi olmasını diliyorum dedi.



Ziyaret sonrası Koop. Başkanı Mehmet Malkoç, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş ve İdare kurulu Kocaeli temizlik şirketi ile Beraber Başiskele Ufak Sanayi Sitesinde bir Araştırma gezisi gerçekleştirdi.



Kooperatif Başkanı Mehmet Malkoç Başiskele Sanayi Sitesinin teknolojik ve Başka sanayi sitelerinden çok Değişik olarak yapıldığını bölgeye ulaşım Probleminin olmadığını söyledi. Bütün işyerlerine doğalgazın bağlandığını, aydınlatma işinde Led Ampül sistemi kullanıldığını ve bugünün teknolojisiyle yapılan dükkanların 50 seneden fazla bir Zaman Problemsiz hizmet vereceğini söyledi.



Başiskele Ufak Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Malkoç, sanayi sitesini diğerlerinden ayıran özelliğinin genel ve blok yerleşiminin düzgün ve planlı olması, işyerlerinin yol ile arasının 9 metre olması olarak belirtti. bin 500 metre beton tünel sistemi kurularak elektrik, telefon, su ve benzeri sistemler yerleştirildiğini belirten Malkoç yarınlarda yolları kazmadan bozmadan tamirat bakım ve Ek hatlar döşenebilecek Biçimde altyapının hazırlandığını belirtti.



Kocaeli temizlik şirketi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder