25 Temmuz 2014 Cuma

CHP Çayırova iftarda buluştu


Kocaeli temizlik şirketi

CHP Çayırova İlçe Başkanlığı geçtiğimiz hafta düzenlediği iftar programı ile bir araya geldi. GOSB yolundaki Eroğlu Restaurantta düzenlenen iftar yemeğine CHP İlçe Yöneticileri ve Belediye meclis Azalarının yanı sıra geçtiğimiz Kocaeli temizlik şirketi Mahalli seçimlerde CHPnin İzmit Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahsin Tarhanda katıldı.





“BU KONU Politika ÜSTÜ

Yapılan iftarın Peşinden bir selamlama konuşması yapan İlçe Başkanı Rasim Meriç; “Öncelikle içinde bulunduğumuz Ramazan ayının hepimize hayırlar getirmesini diliyorum. Bugün burada Politika konuşmayacağız,  fakat malum bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var önümüzde bizler Cumhurbaşkanlığı makamının Politika üstü bir makam olduğunu düşünüyoruz. Bu makamlara gelecek şahıslarında Politika üstü olması gerektiği bilincindeyiz. Nitekim partimiz ve genel başkanımızda bu konuşmamızı doğrular nitelikte bir cumhurbaşkanı adayı çıkarmıştır. Bizler CHP ailesinin birer Bireysel olarak yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sayın Ekmelledin İhsanoğlu beyi destekleyeceğiz ve bu hususta çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz dedi.





“ÇALIŞMADAN OLMAZ

Konuşmasının sonunda katılımcılara teşekkürlerini sunan İlçe Başkanı Meriçin Peşinden ise Tahsin Tarhan bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine vurgu yapan Tarhan “Kamuoyunu yakından takip ediyorum, halkımız Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile Alakalı olarak ilk Defa oy kullanacağı için karasız, bu kararı verdirmek ise bizim elimizde. Burada ki her bir partili bu seçimde çalışmak zorundadır. Adayımız ilk Kocaeli temizlik şirketi açıklandığından parti tabanında bazı homurdanmalar oldu. 





“GENEL BAŞKANIMIZ ELİNİ ATEŞE SOKTU

Ama unutmayın ki Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu adeta elini ateşe sokmuştur, maşa kullanmadan elini ateşe sokan ve Bütün eleştirilere göğüs gerercesine Bütün Türkiyeyi kucaklayacak bir aday çıkaran Genel Başkanımızın yanında olmalıyız. Günümüzde en çok sevgiye Gereksinim var. Sizlerde ülkemizin geleceği için çocuklarımızın geleceği için çalışmalısınız dedi.



Konuşmaların Peşinden Peşinden ise iftar programı çeşitli ikramlar ve sohbetler eşliğinde devam etti. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder