31 Temmuz 2014 Perşembe

Bayram Kütük; AVMler bakkal kültürünü bitirdi


kocaeli haberleri kocaeli haberleri kocaeli haberleri

Bakkalar Odası İzmit Şubesi Öğretmenler Evinde Dayanışma ve Birlik Toplantısı düzenledi. Bölgesel toplantıda bir araya gelen Bakkalar Odası İzmit Şubesinin kahvaltı programına Bakkallar Odası Gölcük Şube Başkanı Faruk Keskin, Derince Şubesi Başkanı Osman Kocayiğit ve Adapazarı Şubesi Başkanı Ahmet Akardağan katılım gösterdi.





SORUNLAR KONUŞULACAK

İlki Derincede gerçekleştirilen birlik ve dayanışma toplantısının ikincisi Kocaeli Öğretmen Evinde gerçekleştirildi. Bundan sonra her ay Bakkallar Odası İzmit Şubesi olarak toplantılar düzenleyeceklerini söyleyen başkan Kütük, “Amacımız meslektaşlarımızın sorunlarını masaya yatırmak olacak. Şimdi ve Ardında Dayanışma yemekleriyle esnafımız için neler yapabileceğimizi konuşacağız dedi.





AVMLER İl DIŞINDA kocaeli haberleri OLMALI

AVMlerden Keder yanan Bayram Kütük, “Artık kocaeli haberleri AVMlerin mahalle aralarına girdi. Sorunları aşmaya çalışacağız. AVMler İl dışında olmalıdır. kocaeli haberleri Marketlere sınırlama gelmesi gerekiyor. Bakkal kültürü kalmadı Söyleyerek bu sorunlarını gerekirse Ankaraya kadar ileteceklerini ve bu sorunlarını aşabileceklerini Anlatım etti.



 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder