20 Temmuz 2014 Pazar

KOTOdan ödüllü yarışma


Sanayinin başkenti Kocaeli; köklü tarihi, Naturel bir liman özelliğindeki Kocaeli Körfezi, geniş Ziraat arazileri ve 4 mevsim turizme elverişli doğasıyla ülkenin en dikkat çeken şehirlerinden. Avrupanın en önemli imalat üssü olan Şehrimizin 117 senelik İzmit Ticaret Odası (KOTO) da; tarihini, viyonunu ve misyonunu anlatan yeni bir logo arıyor. Bu amaçla KOTOnun müessesel imajını ve kimliğini yansıtacak, anlaşılabilir, işlevsel, özgün estetik, akılda kalıcı bir logo elde edilmesi amacıyla oda tarafından bir logo Dizayn yarışması düzenliyor.  





BAŞVURU 23 TEMMUZDA

Genç tasarımcıların, 117 yıldır faaliyetlerini yürüten KOTOya kalıcı bir imza atmalarına olanak sağlayacak yarışmada, KOTOyu en iyi Biçimde Anlatım eden ‘özgünlük ve ‘farklılık temaları dikkate alınacaktır. Yarışma için başvurular 23 Temmuzda başlayacak. 22 Ağustosta son başvurular alınacak ve seçici kurul değerlendirmesini 25-29 Ağustos tarihlerinde yapacak. Sonuçlar ise 1 Eylülde açıklanacak.





BİRİNCİTE 10 BİN TL

Yarışmada 1.lik ödülüne layık görülecek tasarımın sahibine 10.000 TL para ödülü, ikincilik ve üçüncülük ödülüne layık görülen tasarımların sahiplerine de plaket takdim edilecek. Yarışmanın katılım koşullarına ait detaylı bilgiye adresinden ulaşabilirsiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder