22 Temmuz 2014 Salı

Civelek: İlçelerdeki oylarımız artıyor


AKP Şehir Başkanlığı,  genel merkez Tercih işleri başkan yardımcısı, Sivas milletvekili Hilmi Bilginin katılımıyla Tercih işleri istişare toplantısını yaptı. Antikkapı Restaurantta gerçekleşen toplantıya; Şehir başkanı Mahmut Civelek, Şehir gençlik kolları başkanı Yusuf Akın, Şehir Bayan kolları başkanı Oya Tunçel, SKM Şehir başkanı Halit Çokan, ilçe başkanları, Bayan kolları ve gençlik kolları başkanları ile SKM başkanları katıldı. Toplantıda 30 Mart çalışmaları hakkında konuşan Şehir başkanı Mahmut Civelek, yaşanan olayların Peşinden ilçelerdeki oy oranlarının arttığını kaydetti.





HERKES MİTİNGE GELECEK

Toplantının açık olan kısmında bir konuşma yapan Şehir başkanı Mahmut Civelek son günlerdeki Hadiseleri değerlendirerek, “Genç bir bedenin üzerinden yapılmaya çalışılan gezi kalkışmasını Tüm Türkiyede ve şehrimizde yaşıyoruz. Ne polisimiz ne de Başka genç kardeşimiz için Benzer hassasiyetle davranılmadı. Biz ne olursa olsun 30 Mart ile Alakalı çalışmamıza devam ediyoruz. Bizim ilçelerdeki oy grafiğimiz artıyor bunu açık bir Biçimde görüyoruz. Bizim mitingimiz için hedefimiz 100 bin. 23 Mart günü bu memleketteki herkes oraya geldiğinde bizi eleştirenlerin yüzünü görmek istiyorum dedi.





ANCAK MİLLET GÖTÜRÜR

Ardından konuşan milletvekili Hilmi Bilgin, 30 Marttaki seçimleri demokrasiye uygun bir Biçimde yapacaklarını Anlatım ederek, “İktidara geldiğimiz günden beridir yolsuzlukla maç ettik ve ekonomimizi güçlendirdik. Saha 2002 Senesinde başlayan hizmetin devamını istiyor. Bizler şimdiye kadar yaptığımız çalışmaları anlatıyor ve bundan sonra yapacağımız projeleri aktarıyoruz. Fakat bizi eleştirenler montaj kasetlerle Politika yapıyor. Bu bizi engellemeyecek, biz çalışmaya devam edeceğiz. Bizler kasetlerle iktidara gelmedik. Bizler milletten aldığımız güçle iktidara geldik, bizi iktidardan alacak tek Zor millettir. Biz 30 Marta hazırız Söyleyerek son Anne kadar çalışacaklarını dile getirdi.



 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder