25 Temmuz 2014 Cuma

Böğürgen sakinleri iftarda buluştu


Kocaeli temizlik şirketi Kocaeli temizlik şirketi

Böğürgen Köy Muhtarı Benzer Sürede da AKP Kocaeli İlçe Yöneticisi İrfan Aydoğdu köy halkına iftar yemeği verdi. Köy camiinin bahçesinde düzenlenen iftara köy vatandaşı büyük Alaka gösterdi. Köy muhtarı İrfan Doğdu, iftara katılan herkesle tek tek ilgilendi, kapıda karşıladı. Bu Sene ilki düzenlenen iftar yemeğinin önümüzdeki senelerde de devam etme kararı alındı. 





GAZZE İÇİN DUA 

Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar yemeğine AKP Kocaeli İlçe Yöneticisi Kadir Cansever de katıldı. Ezanın okunmasıyla Beraber iftara katılanlar Beraber oruçlarını açtı. Mehmet Ali Paşa Camii imam hatiplerinden Ahmet Oruç, Aş duasını Kocaeli temizlik şirketi yaptırdı. Aş duasının Peşinden Filistin Gazzede yaşamlarını yitirenler  ve köyde yaşamlarını yitirenler için dua ve mevlit okundu. 





GELENEKSEL OLACAK

İftarın Konut sahibi olan İrfan Doğdu, yemeğin Peşinden köy sakinlerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Böyle mübarek bir ayda sizlerle bir araya gelmekten dolayı çok mutluyum. Bu Sene ilkini gerçekleştirdiğimiz iftar programımız önümüzdeki yıllarda da devam edecek ve bir gelenek halini alacak diye konuştu.  



 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder