16 Eylül 2014 Salı

Sünnet gösterisi AKPnin elinde patladı


kocaeli haberleri

Kartepe Belediyesinin geçen pazar günü gerçekleştirdiği sünnet şöleninin Peşinden ortaya çıkan beceriksizlik ‘Bu kadar da olmaz dedirtti. Belediye tarafından şölen düzenlenmesine rağmen, sünnet işlemlerinin tamamlanmadığı ortaya çıktı. Belediye, sosyal Mesuliyet projesi kapsamında toplu sünnet yapan Hususi Gebze Anadolu Sıhhat Merkezine geç başvurunca olanlar oldu. Görevliler beceriksizlik Sebebiyle kaş yapayım derken göz çıkardı.





AİLELER ŞİKAYETÇİ

Skandal, evlatlarını sünnet ettiremeyen ailelerin gazetemizi aramasıyla ortaya çıktı. adı gazetemizde kayıtlı olan bir baba, “Çocuğumuzun ismini sünnet olması için haziran ayında yazdırdık. Fakat bugüne kadar bir gelişme olmadı. Belediyeyi arıyoruz, ne Süre sünnet yapılacağı bize söylenmiyor. Bu nasıl iştir? Pazartesi günü okullar açılacak. Bu çocuk sünnetli Biçimde okula kocaeli haberleri nasıl gidecek? Dört ay geçti, çocuklar hala sünnet olmadı kocaeli haberleri Açıklamalarını kullandı.





GEÇ BAŞVURDULAR

Sünnet işlemlerini gerçekleştiren Hususi Gebze Anadolu Sıhhat Merkezinin bağlı olduğu Anadolu Vakfı, gecikmenin sorumlusunu Bütün çıplaklığıyla gözler önüne serdi. Anadolu Vakfı Proje Yöneticisi Toygun Şenişleri, Kartepe Belediyesinin başvuruda geç kalması Sebebiyle sünnet işlemlerinin geciktiğini kaydetti. Şenişleri, şunları söyledi: “Sosyal Mesuliyet projemiz kapsamında yıllardır yaz aylarında çocuklarımızı Bedelsiz olarak sünnet ediyoruz.





BELEDİYE ONAYLAMIŞ

Bu Sene Darıca, Dilovası, Çayırova ve Kartepe ilçeleri başvurdu. Fakat Kartepe Belediyesi, mayıs ayında yapması şart olan başvuruyu temmuzda yapınca iş gecikti. Biz belediye yetkililerine sünnetlerin eylül ayında yapılacağını söyledik. Onlar da kabul etti. Biz Üstünde anlaşılan tarihlerimize uyuyoruz. Sünnet işlemlerimize büyük bir hızla devam ediyoruz.





DİĞER İLÇELER TAMAM

Şenişleri, 25 Temmuzda çocukların ön muayenesinin yapıldığını ve 30 kocaeli haberleri Ağustosta sünnetlere başlandığını açıkladı. Toygun Şenişleri, Kartepeden başvuran 250 civarında çocuktan 30-40ı dışında hepsinin sünnet olduğunu söyledi. Dört ilçede bin 400 civarında çocuğu Bedelsiz kocaeli haberleri sünnet ettiklerini hatırlatarak, Kartepe dışındaki üç ilçenin sünnet işlemlerinin tamamlandığını belirtti.





BELEDİYE KABUL ETMEDİ

Kartepe Belediyesi yetkilileri ise topu hastaneye attı. Başvurunun gecikmesini gündeme getirmeyen Görevliler hastanenin talep çokluğu Sebebiyle çocukları sıraya koyduğunu iddia etti. Sünnetlerdeki gecikmenin sorumluluğunu hastaneye yüklen yetkililer, “Kayıtlar Haziranda başladı. Ağustosta ise elbiseler çocuklara dağıtıldı. Fakat Ramazan ayı, Tercih derken biraz gecikme oldu Açıklamalarını kullandı. 





AKP PROPAGANDASI...

Öte yandan bilindiği gibi Kartepe Belediyesi tarafından organize edilen ve kocaeli haberleri geçen pazar günü yapılan sünnet şölenine AKPli yöneticiler ve belediye reisleri tam kadro katılmıştı. Partililer, etkinlikte bol bol AKP propagandası da yaparak büyük gurur yaşamıştı. kocaeli haberleri Son Devirde Kent Ev skandalı ve Akmis ortaklığı Sebebiyle tenkit mevzusu olan AKP Şehir reisi Mahmut Civelek, etkinlikte bir de konuşma yapmıştı.





YENİ KARTEPE...

Civelek, sünnet kocaeli haberleri şöleninde yaptığı konuşmada, “Milletin Adamını cumhurbaşkanlığı makamına, gönül coğrafyasında edilen dualarla gönderdik. Cumhurbaşkanlığı, genel başkanlık ve başbakanlık seçimlerinden AKP muhalefet edenlere karşın güçlenerek çıktı. Yeni Türkiyeden bahsettiğimiz şu günlerde yeni ülkemiz gibi yeni Kartepeye güzel hizmetlerle fazla güzel günler gelecek demişti.





-Emrah TAŞTAN



kocaeli haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder